Ajay Devgn-starrer ‘Drishyam 2’ trekt volle zalen bij iconische Maratha Mandir

0

Ajay Devgn-acteur 'Drishyam 2' trekt volle zalen
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/AJAYDEVGN Ajay Devgn-acteur ‘Drishyam 2’ trekt volle zalen

Bollywood heeft een redder gevonden in de vorm van de onlangs uitgebrachte Ajay Devgn en Tabu-starrer ‘Drishyam 2’. Het vervolg op het op hol geslagen succes van Ajay in 2015 racet vooruit naar het effect van een razende stier. De film draait naar de volle zaal in de iconische Maratha Mandir-bioscoop van Mumbai, die interessant genoeg bekend staat om het draaien van de shows van Ajay’s vrouw – Kajol’s kaskraker ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’.

Het is een zeldzame prestatie voor een film om in het tijdperk van multiplexen en de OTT huisvolle shows op één scherm te hebben. IANS sprak met de uitvoerend directeur van Maratha Mandir en Gaiety Galaxy, Manoj Desai, over het soort reacties dat de film krijgt.

Manoj vertelde IANS: “Het is een welkome ontwikkeling om zo’n reactie van het publiek voor een film te zien. Het doet denken aan de dagen dat jab fimon ka jaadoo logon ke sir chaddh ke bolta tha (het doet denken aan de tijd dat de rage voor de films was ongeëvenaard). ‘Drishyam 2’ heeft gedaan wat geen enkele andere film heeft kunnen bereiken in een post-pandemisch tijdperk.”

Terwijl de film zijn droomloop aan de Indiase kassa voortzet, wordt verwacht dat er dingen zullen veranderen met de release van de aankomende film ‘Bhediya’, die vrijdag uitkomt. De filmsterren Varun Dhawan en Kriti Sanon, die beiden ook een enorme aanhang onder het publiek hebben.

“Laten we eens kijken hoe het vanaf hier gaat met ‘Drishyam 2’ met ‘Bhediya’ aan de horizon. Mensen zullen in eerste instantie zeker worden omgeleid naar ‘Bhediya’ gezien de nieuwsgierigheid van het publiek naar een nieuwe film,” voegt Manoj toe.

Lees ook: Was Samantha Ruth Prabhu in het ziekenhuis opgenomen vanwege myositis-angst? Hier is de waarheid

Zal ‘Bhediya’ de ultrasnelle trein van ‘Drishyam 2’ afremmen of zal het aanvankelijke verlies aan momentum voor ‘Drishyam 2’ transformeren in de grotere kinetische energie? Blijft te bezien zoals een wijs man ooit zei: “Ye public hai ye sab jaanti hai (publiek weet het allemaal en heeft alle antwoorden).”

Lees ook: Richa Chadha’s Galwan-commentaar leidt tot ‘Boycot Fukrey 3’-trend op Twitter; dit is wat netizens zeggen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.