Vriendelijke herinnering dat we bijna Joe Jonas hadden, niet Andrew Garfield, als de Amazing Spider-Man

0

Na Spider-Man: geen weg naar huis, het zou redelijk veilig moeten zijn om te zeggen dat we allemaal een hernieuwde waardering voor Andrew Garfield ontdekten voor zijn ambtstermijn als Peter Parker, zelfs als de kassacijfers, het algehele publiek en het sentiment van critici jegens De geweldige Spider Man waren lauw.

Toch had dat gevoel nog erger kunnen zijn als de rol in verkeerde handen was beland. In een alternatieve tijdlijn in ons multiversum was dat misschien het geval, zoals we onlangs werden herinnerd door Joe Jonasdie zich herinnerde dat hij klaar was voor de rol van de titulaire webslinger in de film van Marc Webb.

Uiteindelijk was Jonas het erover eens dat aan het eind van de dag de mantel van Spider Man ging naar de juiste acteur:

“Ik herinner me jaren geleden dat ik klaar was voor Spider-Man en ik was zo, zo opgewonden en het was het jaar dat Andrew Garfield het kreeg. Het was duidelijk dat hij de juiste was. Maar ik herinner me dat dat in die tijd een groot ding was, terugbellen voor terugbellen. En de regisseur was vroeger een muziekvideo-regisseur, dus ik dacht: ‘Ik heb hier een plek.’ Maar weet je wat? Ik hou van het proces van auditie doen en jezelf daar buiten zetten en jezelf moeten bewijzen.

Joe Jonas besprak het onderwerp auditie doen voor Spider-Man tijdens het chatten met de Just for Variety-podcast, in een segway van zijn auditieproces voor Toewijding, waar de acteur een hoofdrol speelt.

We weten niet hoe het met jou zit, maar we zijn ook heel blij dat de casting zo is verlopen. We konden ons niet voorstellen dat Jonas de rauwe emoties zou tonen achter het extreem verwoestende verlies van Gwen in The Amazing Spider-Man 2laat staan ​​zijn verlossing behalve van MJ in Geen weg naar huis.

Hoe dan ook, Jonas is zijn acteerkarbonades ergens anders gaan buigen – je kunt hem betrappen Toewijding naast zijn co-sterren Jonathan Majors en Glenn Powell, nu in theaters.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.