The Legend of Zelda Breath of the Wild Deal: het beste switchspel voor $ 29

0

Starfield: prestatievoorbeeld

Bethesda is een van de grootste studio’s binnen het Xbox-portfolio, met de nieuwste en misschien wel meest verwachte titel in Starfield die in 2023 uitkomt op Xbox Series X, Series S, Xbox One en pc. De gameplay van deze enorme Gamepass-titel werd eerder dit jaar onthuld om geven een glimp van wat we kunnen verwachten. Gebouwd op een verbeterde engine, The Creation Engine 2, laat de game duidelijke stappen zien ten opzichte van Fallout 4 en andere eerdere titels. Ruimtevaart, het bouwen van een wereld, weergavetechnologie en meer komen allemaal aan bod in onze IGN Performance Preview.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.