Richa Chadha’s Galwan-commentaar leidt tot ‘Boycot Fukrey 3’-trend op Twitter; dit is wat netizens zeggen

0

Richa Chadha
Afbeeldingsbron: TWITTER/@AYESHA86627087 Netizens slaan Richa Chadha neer voor commentaar van Galwan

Bollywood-actrice Richa Chadha is opnieuw onder de radar nadat ze een tweet plaatste over de Galwan-botsing in 2020, waarbij verschillende soldaten van het Indiase leger omkwamen. De actrice kreeg hevige reacties nadat ze naar verluidt het Indiase leger en de martelaren van het incident in de Galwan-vallei had ‘bespot’. Hoewel de actrice de post later verwijderde, was het kwaad al geschied. Netizens zijn begonnen met het eisen van een boycot van haar aankomende film ‘Fukrey 3’. ‘Boycott Fukrey 3’ is al trending op Twitter.

Richa’s verwijderde tweet luidde: “Galwan zegt hallo.” Zodra ze dit tweette, begonnen netizens haar uit te schelden omdat ze naar verluidt het leger had beledigd door te praten over de botsing tussen India en China in 2020. Een gebruiker schreef: “Het bespotten van de opoffering van onze soldaten in de Galwan-vallei. Beschamend en schandelijk.” leeft voor India. Het Indiase leger bespotten. Ze bewijst eens te meer dat er geen limiet is aan hoe diep deze industrie kan zinken”.

Terwijl het trollen en online misbruik op sociale media doorging, besloot de actrice privé te gaan op Twitter. Ze maakte het echter opnieuw openbaar om haar verontschuldigingsverklaring te delen.

Richa Chadha-verklaring:

“Hoewel het nooit mijn bedoeling kan zijn, als de 3 woorden die in controverse worden meegesleurd iemand hebben beledigd of gekwetst, bied ik mijn excuses aan en zeg ik ook dat het me zou bedroeven als mijn woorden zelfs onbedoeld dit gevoel in mijn broers in Fauj waarvan mijn eigen Nanaji een illustere rol heeft gespeeld. Als luitenant-kolonel kreeg hij een kogel in zijn been tijdens de Indo-Chinese oorlog in de jaren 1960. Mijn Mamaji was een parachutist. Het zit in mijn bloed.

“Een hele familie wordt getroffen wanneer hun zoon de marteldood sterft of zelfs gewond raakt terwijl ze de natie redden die bestaat uit mensen zoals en ik weet persoonlijk hoe het voelt. Het is een emotionele kwestie voor mij.”

Fukrey 3 wordt het derde deel van de misdaadkomediefranchise met in de hoofdrollen Ali Fazal, Manjot Singh, Varun Sharma en Pulkit Samrat met Richa Chadha. De verhuizing wordt naar verwachting in december 2022 uitgebracht.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.