Rian Johnson deelt het enige overgebleven bewijs van een dronken ‘Glass Onion’ dansfeest op het dak

0

Als iemand het tegenwoordig verdient om zijn hart te vieren, dan zijn het Rian Johnson en de rest van de Glazen ui bemanning. Na Messen uit blies het publiek slechts drie jaar eerder weg, de follow-up is eindelijk beschikbaar voor het publiek, en Daniel Craig’s tweede beurt als seriële onderzoeker Benoit Blanc durft te beweren nog beter te zijn dan de eerste.

Maar het team moet dit lang van tevoren hebben geweten, want de festiviteiten begonnen lang voordat de film was afgelopen.

In een recente tweet herinnerde Johnson, het schrijven, regisseren en de helft van het meesterbrein achter de film, zich dat hij alcoholische dansfeesten had op het dak van het hotel in Belgrado van het team nadat hun werk voor de dag was afgerond. En blijkbaar is de bovenstaande foto de enige overgebleven aanwijzing dat dergelijke feesten ooit hebben plaatsgevonden.

Het is geen gemakkelijke taak om de mensen op de foto te onderscheiden, maar de twee figuren op de achtergrond lijken Edward Norton en Leslie Odom Jr. te zijn, terwijl de danslustige figuur die de voorgrond inneemt een mysterie is dat we Blanc misschien nodig hebben. zelf uit te zoeken.

Sommige respondenten waren ervan overtuigd dat Johnson het onderzoek saboteerde door meer bewijs achter te houden.

Anderen maakten gewoon van de gelegenheid gebruik om Johnson op de schouder te kloppen voor het leveren van weer een meeslepend moordmysterie.

Eén ding is zeker; we hopen dat Glazen ui is net zo’n onvergetelijke ervaring als deze castparty’s leken te zijn (we nemen aan dat ze dat zijn, gezien het matte fotobewijs), en voor degenen onder jullie die op zoek zijn naar de versie op groot scherm van die ervaring, de film blijft tot november in de bioscoop draaien 29 voor het debuut op Netflix op 23 december.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.