Niets Telefoon (1) krijgt mogelijk binnenkort Android 13-bèta, hint Carl Pei

0

Niets Telefoon (1) krijgt mogelijk binnenkort Android 13 bèta. Het bedrijf plaagde een poster die onthult dat het in Londen gevestigde bedrijf de Android 13 binnenkort naar zijn Nothing Phone (1) zou kunnen brengen. Carl Pei, de CEO van Nothing, deelde een bericht op Twitter dat hint naar de Nothing OS 1.5.0-update. Hij deelde op Twitter het screenshot van de geplande update die is gebaseerd op Android 13.

Met name Carl Pei verklaarde in zijn antwoorden ook dat de update binnenkort beschikbaar zal zijn. Eerder werd gemeld dat Android 13 waarschijnlijk volgend jaar beschikbaar zal zijn voor Phone (1), maar met Pixel-telefoons die de stabiele Android 13 ontvangen, zou niets de bèta eind 2022 kunnen lanceren, gevolgd door de stabiele update volgend jaar.

Ter herinnering, de Nothing Ear (Stick) is onlangs voor het eerst in India in de uitverkoop gegaan. Dit is het derde product van Nothing en het tweede van het merk als oordopjes. Het in Londen gevestigde bedrijf had de Nothing Phone gelanceerd als eerste aanbod in India. The Ear (Stick) ziet eruit als een cilindrische doos en opent met een draai.

The Nothing Ear (Stick) werd in eerste instantie gelanceerd in India op 8.499. Geïnteresseerde kopers konden het audioapparaat online kopen via de officiële website van het bedrijf en het ook bij Flipkart bestellen.

De Nothing Ear (Stick) is uitgerust met drivers van 12,6 mm, die rijke dieptes, heldere hoge tonen en gedurfde details beloven. Het bedrijf beweert dat de geluidskwaliteit consistent blijft op verschillende frequenties.

Elke knop weegt slechts 4,4 g, waarover het bedrijf zegt, maakt het apparaat vederlicht. Het wordt echter niet geleverd met siliconen tips zoals het oor (1), wat betekent dat het achtergrondgeluid niet volledig wordt geblokkeerd.

Deze oordopjes hebben geen actieve ruisonderdrukking, maar worden geleverd met basvergrendelingstechnologie die de unieke vorm van de gehoorgang van de gebruiker en de pasvorm van de oordopjes meet en detecteert hoeveel bas verloren gaat tijdens het gebruik.

De Nothing Ear (Stick) is uitgerust met drie high-definition microfoons die hardere achtergrondgeluiden filteren en de stem versterken voor winddichte en menigte-proof gesprekken. Bovendien drukken de oordopjes op bedieningselementen die zich op elk oordopje bevinden en werken ze zelfs als de vingers van de gebruiker nat zijn.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.