Niets Telefoon 1 Android 13-update geplaagd door CEO Carl Pei, bètatesten kunnen binnenkort beginnen

0

Nothing OS 1.5.0, de vermeende Android 13-gebaseerde update van Nothing voor zijn Nothing 1 Phone, is geplaagd door de CEO van het bedrijf, Carl Pei. De bedrijfsfunctionaris ging naar het sociale mediaplatform Twitter om een ​​screenshot te delen van de sectie Over de telefoon van een Nothing 1-apparaat met Nothing OS 1.5.0. De schermafbeelding geeft het Android-versienummer weer als gebaseerd op Android 13, waardoor gebruikers een duidelijke indicatie krijgen van wat ze van het bedrijf kunnen verwachten.

Niets-CEO Carl Pei reageerde op gebruikerscommentaar op de Nothing OS 1.5.0-teaser met de vraag of er een aankomend bètaprogramma zal komen door te zeggen dat het “binnenkort beschikbaar zal zijn”.

De functionaris van het bedrijf bleef echter niet stilstaan ​​bij het onthullen van verdere details over het aankomende Nothing OS 1.5.0 open beta-programma voor de Nothing Phone 1. Het in Londen gevestigde smartphonemerk heeft onlangs de Nothing OS 1.1.6-update uitgebracht, die cameraverbeteringen omvatte , bugfixes en meer. De update maakte ook Jio5G-ondersteuning mogelijk voor gebruikers in India.

Het is nog steeds niet bekend of Nothing een ander traject zal inslaan met het op Android 13 gebaseerde Nothing OS 1.5.0 bij het introduceren van aangepaste functies of vasthouden aan het bieden van een vrij schone Android-ervaring via de nieuwste update.

Gebruikers van Nothing Phone 1 kunnen er echter zeker van zijn dat standaard Android 13-functies hun weg zullen vinden naar de smartphone die de gebruikerservaring op het enige smartphone-aanbod van het in Londen, Engeland gevestigde bedrijf aanzienlijk zou kunnen verbeteren.

In augustus had CEO Carl Pei verklaard dat het bedrijf zich niet zou haasten met de Android 13-update en ernaar streefde om tegen het einde van het jaar een bètaversie te leveren. Hij zei ook dat er begin 2023 een stabiele versie van Android 13 voor de Nothing Phone 1 zal verschijnen.

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een persbericht)

Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.