Marvel Fandom heeft Taika Waititi nu stevig ingeschakeld, ondanks het leveren van een van de beste MCU-films

0

Het recente interview van Chris Hemsworth heeft geleid tot discussie onder de MCU-gelovigen over de rol van de vierde film in de Thor franchise heeft gespeeld in de ontwikkeling van het personage. Hoewel de regisseur van de film Taika Waititi werd de lieveling van de fandom met zijn werk aan Ragnarokhij is met 2022’s net zo snel een plaag geworden Liefde & Donder.

Ragnarok, op het moment van uitgave, en tot op de dag van vandaag, wordt geprezen als een van de meest creatieve films in de MCU, die een broodnodige frisse wind in de franchise blaast, op een punt waarop het repetitief werd met zijn uitvoer. De consensus lijkt echter te zijn dat de heldere en komische toon van de film overdreven overdreven was in Waititi’s tweede poging.

De tweets kwamen nadat Chris Hemsworth zijn interesse had uitgesproken om Thor in een andere richting te sturen als er ooit een vijfde film zou worden gemaakt. Zijn woorden werden geïnterpreteerd als dat hij niet langer met Waititi wilde werken, ondanks dat de regisseur sterk verbonden was met een mogelijke terugkeer van Thor.

Zelfs als Hemsworth nooit de bedoeling had gehad om met zijn verklaring iets te impliceren, behalve wat er direct uit kan worden gehaald (wat op geen enkele manier verwijst naar Waititi’s betrokkenheid), hopen fans nog steeds dat de Jojo Konijn regisseur zal in de toekomst ver weg blijven van de MCU.

Fans kunnen hun eigen mening vormen door beide films van Waititi te streamen Thor: Ragnarok en Thor: Liefde & Dondernu beschikbaar op Disney Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.