Lego Star Wars: The Skywalker Saga is vandaag $ 20 korting

0

Bespaar $ 20,00 op alle negen Star Wars-films in speelbare Lego-vorm. Lego Star Wars: The Skywalker Saga is heerlijk destructief, maar in plaats van bloed en bloed krijg je bevredigende Lego-geluiden en eindeloze munten. Als je op zoek bent naar een spel om met je kinderen te spelen tijdens de komende schooldagen, dan is dit de perfecte keuze.

Persoonlijk speel ik het graag met mijn partner aan het einde van een lange werkdag, omdat het het perfecte spel is om van te genieten met bijna geen strengheid of tijdsdruk. Het is beschikbaar om te spelen op Playstation, Xbox en Nintendo Switch. Bekijk meer Black Friday-deals.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga voor $ 29

De beste Black Friday PlayStation-deals

De beste Black Friday Nintendo-deals

De beste Black Friday-verkopen en -deals

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.