Kamal Haasan is vanwege een slechte gezondheid opgenomen in het ziekenhuis van Chennai

0

Kamal Haasan
Afbeeldingsbron: TWITTER/ANI Kamal Haasan

Acteur-filmmaker Kamal Haasan is opgenomen in het Sri Ramachandra Medical Center (SMRC) ziekenhuis in Porur, Chennai, nadat hij klaagde over koorts. Haasan, die momenteel bezig is met het hosten van seizoen 6 van Bigg Boss Tamil, voelde zich op 23 november ongemakkelijk en kreeg lichte koorts. Na zijn terugkeer uit Hyderabad werd hij voor verdere behandeling opgenomen in het ziekenhuis in Chennai. Er wordt ook gesteld dat de acteur waarschijnlijk zal worden ontslagen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.