iPhone 14-serie OLED-schermen werden grotendeels geleverd door Samsung: rapport

0

Samsung is de grootste leverancier van OLED-schermen voor de Apple iPhone 14-serie en verslaat andere leveranciers zoals LG en BOE met een enorme marge, volgens een nieuw rapport. Het Koreaanse bedrijf levert naar verluidt meer dan 70 procent van de OLED-schermen die Apple gebruikt in de iPhone 14-serie, waarbij de panelen worden gebruikt in alle vier de iPhone 14-apparaten die in 2022 zijn gelanceerd. Ter vergelijking: LG en het in China gevestigde BOE hebben ontvangen minder bestellingen voor OLED-schermen van Apple, en hebben hun panelen slechts op één of twee modellen in gebruik.

Het rapport komt via de Koreaanse site The Elec, waarin staat dat van de meer dan 120 miljoen OLED-schermen die door Apple zijn besteld voor de iPhone 14-serie, naar verwachting ongeveer 80 miljoen alleen door Samsung zullen worden verzonden. LG en BOE zouden respectievelijk ongeveer 20 miljoen en 6 miljoen schermen verschepen, vanwege problemen zoals productieproblemen en een lager dan verwachte vraag naar de standaard iPhone 14-variant.

Apple lanceerde dit jaar vier modellen in de iPhone 14-serie, waarbij Samsung OLED-schermen voor alle vier leverde. LG zou alleen schermen leveren voor de iPhone 14- en iPhone 14 Pro Max-varianten, terwijl BOE alleen schermen levert voor de iPhone 14.

Ongeveer 60 miljoen van de in totaal 80 miljoen OLED-schermen van Samsung zullen worden gebruikt op de iPhone 14 Pro (Review) en iPhone 14 Pro Max.

Samsung is al lang Apple’s voorkeursleverancier van OLED-schermen voor zijn iPhone-serie. Het bedrijf heeft minder problemen en knelpunten ondervonden met betrekking tot productie en leveringen, in tegenstelling tot concurrerende bedrijven zoals LG. Apple zou ook OLED-schermen kunnen toevoegen aan de iPhone SE van de volgende generatie, die tot nu toe is gepitcht als een betaalbare optie en heeft vertrouwd op goedkopere LCD-schermen om de prijs laag te houden.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.