Facebook’s meest populaire berichten waren prullenbak. Hier is hoe het is opgeruimd

0

Eerder dit jaar riep Meta Platforms Inc. stilletjes een oorlogskamer van stafleden bijeen om een ​​kritiek probleem aan te pakken: vrijwel alle hooggeplaatste inhoud van Facebook was spam, overseksueel of in het algemeen wat het bedrijf als betreurenswaardig bestempelde.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.