De beste confrontatie met PlayStation-personages

0

God of War Ragnarok is eindelijk gearriveerd en heeft Kratos, een van de meest iconische personages van PlayStation, weer in de schijnwerpers gezet. Kratos heeft een behoorlijke reis achter de rug vanaf waar hij in 2005 begon, maar is hij het beste personage ooit dat de wereld van PlayStation siert? Om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen, hebben we nodig jij om ons te helpen beslissen wie het beste PlayStation-personage aller tijden is.

Nu hebben we het over elk PlayStation-personage dat voor het eerst verscheen in een game exclusief voor het platform, niet alleen die van first-party studio’s, dus het gevecht zal zwaar worden. Vind je dat Kratos die eerste plaats verdient? Of is je favoriete Ellie, Cloud of Aloy? We hebben 123 van het beste van het beste dat PlayStation in de loop der jaren te bieden heeft, geselecteerd om het met twee tegelijk tegen elkaar op te nemen. Kies je voor Sackboy in plaats van voor Astro Bot? Spyro de Draak over Nathan Drake? De keuze is aan jou…

(En vergeet niet dat je een Face-Off-ronde kunt doorgeven als je een personage niet kent door onderaan de pagina op “overslaan” te klikken.)

Klik hier om te beginnen met stemmen op het PlayStation-personage Face-Off!

Wat is een face-off?

Zoals de naam al doet vermoeden, plaatst een Face-Off twee dingen tegen elkaar en beslis jij welke de beste is van de twee. In dit geval stem je om te bepalen wie het beste PlayStation-personage aller tijden is. Het is mogelijk om bepaalde personages meerdere keren te zien, dus je kunt blijven stemmen op je favorieten om ervoor te zorgen dat ze hoger gerangschikt worden dan de rest. IGN’s vaste team van PlayStation-experts heeft vooraf 123 personages geselecteerd waaruit je kunt kiezen. Deze worden willekeurig gekoppeld en elke keer dat u een winnaar kiest, wordt deze bijgehouden.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Wanneer het stemmen op 29 november eindigt, tellen we het totale aantal “overwinningen” en “verliezen” van elk PlayStation-personage op en maken we een gerangschikte lijst op basis van je keuzes die op 30 november wordt onthuld. Het personage dat de meeste matchups heeft gewonnen zal worden gekroond tot “winnaar”, en in het geval van een gelijk aantal “overwinningen”, zal het personage met de minste “verliezen” de eerste plaats innemen. Als je blijft stemmen op je favoriete personage, hebben ze een grotere kans om hoog op de lijst te komen. Je kunt zo vaak stemmen als je wilt totdat de Face-Off sluit.

Hoe weet ik wanneer ik door alles heb geklikt?

Het is moeilijk om te weten wanneer je elk PlayStation-personage hebt gezien, omdat ze willekeurig op elkaar zijn afgestemd en er zoveel mogelijke match-ups zijn. Spelen totdat je op al je favorieten hebt gestemd of ervoor zorgen dat bepaalde personages niet in de cirkel van de winnaar komen, zijn verschillende opties die je kunt nemen met een Face-Off. Door tijdens al deze match-ups de winnaar te bepalen, zorgt u ervoor dat uw keuzes voor het beste videogamekarakter een kans maken om de top van de lijst te bereiken.

Welke PlayStation-personages zijn opgenomen?

De lijst met PlayStation-personages is samengesteld door IGN-medewerkers en we hebben geprobeerd het beste van het beste uit de legendarische geschiedenis van PlayStation op te nemen. We hebben ook besloten om het niet alleen te houden bij first-party studio’s, maar de face-off uit te breiden naar elk personage dat voor het eerst verscheen in een exclusieve PlayStation-game. We hebben 123 personages bedacht – goede, slechte en daar tussenin – die volgens ons een kans verdienen om voor de eerste plaats te vechten. Als we er een missen, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Klik hier om te stemmen op het beste PlayStation-personage Face-Off!

Kijk voor meer informatie onze ranglijst van de beste PlayStation-exclusives, de beste PS5-games die je nu kunt spelen, en de beste PlayStation-games aller tijden.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.