Bigg Boss 16 nov 24 LIVE: Sumbul’s vriendje Fahmaan Khan doet mee aan de show; Tina-Shalin wordt boos

0

Bigg Boss 16, 24 november LIVE
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Bigg Boss 16, 24 november LIVE

Bigg Boss 16 november 24 LIVE: In de aflevering van vandaag verwelkomen huisgenoten de eerste wildcard-deelnemer van het seizoen. De wildcard is niemand minder dan Sumbul’s geruchten vriendje en Imlie co-ster Fahmaan Khan. Sumbul wordt emotioneel als hij de show binnenkomt en huilt als ze hem omhelst. Aan de andere kant breekt er een enorme ruzie uit tussen Shalin, Sumbul en Tina. Bhanot verliest zijn kalmte tijdens de ruzie. Ondertussen genieten huisgenoten van een taak terwijl ze racen voor aanvoerdersband. Tina en Nimrit, die goede vrienden zijn, krijgen ruzie over de aanvoerder. Nu zal het interessant zijn om de veranderende vergelijkingen tussen de huisgenoten te zien. Houd deze ruimte in de gaten voor live updates.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.