Anupam Kher onthult dat zijn tranen echt waren in ‘The Kashmir Files’: ‘Ik leefde met de tragedie’

0

Anupam Kher onthult dat zijn tranen echt waren in DEZE film
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/ANUPAMKHER Anupam Kher onthult dat zijn tranen echt waren in The Kashmir Files

De veelgeprezen acteur Anupam Kher heeft gezegd dat ‘The Kashmir Files’ niet alleen een film voor hem is, maar “een emotie die ik op het scherm heb uitgebeeld”. Hij sprak hier woensdag tijdens het ‘Table Talks’-programma op het 53e International Film Festival of India (IFFI).

“Ik vertegenwoordig de mensen die uit hun huizen zijn gezet, dus ik beschouw het als een grote verantwoordelijkheid om het zo goed mogelijk uit te drukken”, zei Kher met gevoel. “Mijn tranen, mijn moeilijkheden, die je in de film ziet, zijn allemaal echt.”

Kher zei dat de Vivek Agnihotri-film mensen over de hele wereld in staat stelde zich bewust te worden van de tragedie die Kashmiri Pandits in de vallei in de jaren negentig trof.

“Het is een film gebaseerd op waargebeurde incidenten. Vivek Agnihotri interviewde ongeveer 500 mensen over de hele wereld voor de film. In de nacht van 19 januari 1990 moesten ongeveer vijf lakh Kashmiri Pandits hun huizen en herinneringen in de vallei verlaten na de opstand. geweld’, zei Kher.

“Als Kashmiri-hindoe leefde ik met de tragedie”, vervolgde Kher. “Maar niemand herkende de tragedie. De wereld probeerde deze tragedie te verbergen. De film bracht een genezingsproces op gang door de tragedie te documenteren.”

Over de komst van OTT-platforms gesproken, zei Kher dat het publiek er nu een gewoonte van heeft gemaakt om naar wereldcinema en meertalige films te kijken.

“Het publiek heeft de smaak van realistische films te pakken gekregen. Die films die een element van realiteit bevatten, zullen zeker contact maken met het publiek”, zei Kher.

Lees ook: TRP-lijst: Bigg Boss 16 tot Anupama, weet welke show op nummer 1 staat op de lijst

“Het succes van films als ‘The Kashmir Files’ is daar een bewijs van. Zonder liedjes, zonder enige komedie, bleek de film geweldig te zijn. Dit is eigenlijk de triomf van de cinema”, sluit hij af.

Lees ook: Anushka Sen rondt eerste programma van haar Koreaanse debuutfilm ‘Asia’ af

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.