Vivo Y76s (t1-versie) met MediaTek Dimensity 700 SoC, dubbele achteruitrijcamera’s gelanceerd

0

Vivo Y76s (t1-versie) is stilletjes gelanceerd in China. De handset wordt geleverd met een 6,58-inch LCD-waterdrop notch full-HD + (2408×1080 pixels) scherm en wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 700 SoC. De smartphone van Vivo wordt geleverd met een dubbele camera aan de achterzijde en heeft een batterijcapaciteit van 4100 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 44 W. De Vivo Y76s werd vorig jaar november gelanceerd en had een MediaTek Dimensity 810 SoC, dubbele camera’s aan de achterzijde en een inkeping in waterdruppelstijl.

Vivo Y76s (t1-versie) prijs

De Vivo Y76s (t1-versie) kost CNY 1.899 (ongeveer Rs. 21.800). De Vivo Y76s (t1-versie) wordt geleverd in een variant met 12 GB RAM + 256 GB opslag en is te koop in drie kleurvarianten: Star Diamond White, Galaxy White en Starry Night Black.

Vivo Y76s (t1-versie) specificaties

De Vivo Y76s (t1-versie) wordt aangedreven door de Mediatek Dimensity 700 SoC en draait op Android 12 OS met FunTouch OS UI toegevoegd. Het toestel beschikt over 8GB RAM + 256GB opslag. De Y76s (t1-versie) heeft een 6,58-inch waterdruppel-notch-display met een IPS LCD full-HD+ scherm met een resolutie van 1.080 x 2.408 pixels, een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz, een aanraakfrequentie van 180 Hz en 401PPI.

Voor optica heeft de Vivo Y76s (t1-versie) een dubbele camera aan de achterzijde met een 50-megapixelcamera en een 2-megapixel extra cameralens. Voor selfies heeft de smartphone een 8-megapixelcamera. De handset heeft een aan / uit-knop aan de rechterkant en wordt geleverd met een vingerafdrukscanner.

Zoals eerder vermeld, heeft de smartphone een batterijcapaciteit van 4.100 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 44 W. De Vivo Y76s (t1-versie) weegt 175 gram en meet 163,84 x 75,00 x 7,79 mm.

De Vivo Y76s werd vorig jaar gelanceerd, aangedreven door de Mediatek Dimensity 810 SoC. De smartphone is beschikbaar gesteld in twee opslagvarianten, een met 8 GB RAM + 128 GB opslag en een andere met 8 GB RAM + 256 GB opslag.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.