TRP-lijst: Bigg Boss 16 tot Anupama, weet welke show nummer 1 op de lijst staat

0

OrmaxTRP-lijst
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/@COLORSTV OrmaxTRP-lijst

TRP-lijst: er is deze keer een grote stijging in de TRP-lijst. De favoriete show van miljoenen, ‘Anupama’ staat niet langer op nummer 1 in deze lijst. Laten we je vertellen dat de familiecomedyshow ‘Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah bovenaan de lijst staat en de favoriete serie van het publiek ‘Anupama’ achter zich laat.

Laten we eens kijken naar de rangschikking van de favoriete tv-programma’s op de TRP-lijst

‘Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah’ vervangt ‘Anupama’

Volgens het laatste Ormax TRP-rapport staat het drama ‘Anupamaa’ van Rupali Ganguly en Gaurav Khanna niet langer op nummer 1. De show, die lange tijd de TRP-lijst domineerde, is nu afgezakt naar de tweede positie. Deze week staat ‘Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah’ bovenaan de lijst.

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai

Het tv-programma ‘Yeh Rishta Kya Kehlata Hai’ stond de afgelopen weken onderaan de lijst, maar door enkele wendingen in de serie is het programma nu in de top 3 terechtgekomen.

Bigg baas 16

De realityshow ‘Bigg Boss 16’ van Salman Khan, die op 1 oktober van start ging, staat dit keer op nummer vier in de TRP-lijst.

Kaun Banega Crorepati

De op quiz gebaseerde realityshow ‘Kaun Banega Crorepati’, gepresenteerd door Amitabh Bachchan, laat alle tv-programma’s achter zich wanneer deze wordt uitgezonden, maar deze keer staat het op nummer vijf op de TRP-lijst.

Kundali Bhagya

De show ‘Kundali Bhagya’, die de afgelopen weken achterbleef in de TRP-lijst, is nu op nummer 6 gekomen. Het publiek is getuige van vele schokkende wendingen waardoor de show nu op de TRP-lijst staat .

Goom hai kisi k Pyar Mein

Deze show begon op Star Plus en is het verhaal van Virat Chauhan. Virat is uit dwang getrouwd met Sai, terwijl hij verliefd was op Patralekha. Tegelijkertijd is ‘Gum Hai Kisi Ke Pyar Mein’ gedaald in de TRP-lijst. Deze show bleef altijd op de bovenste derde, vierde plaats. Maar het publiek krijgt niets nieuws te zien in de show. Hierdoor komt de show naar beneden in de TRP-lijst. Deze keer staat de show op nummer zeven.

Kumkum Bhagya

Mugdha Chapekar’s ‘Kumkum Bhagya’ wist de top 10 te halen. Al staat de show deze week op de achtste plaats.

Indiase idool

De zingende realityshow ‘Indian Idol’ valt erg in de smaak bij het publiek. De show staat op de negende positie op de TRP-lijst. Maar er wordt aangenomen dat de rating volgende week kan verbeteren.

Radhe Mohan

Shabbir Ahluwalia hoofdrolspeler ‘Radhe Mohan’ wist de top 10 te halen. De show staat deze week op nummer 10.

Lees ook: Bigg Boss 16: Shalin Bhanot en Shiv Thakare’s oude Roadies-auditievideo’s gaan viraal

Lees ook: Bigg Boss 16: Sumbul Touqeer’s vaders advies aan haar, ‘laat Tina & Shalin hun aukaat zien’. Fans zijn verdeeld

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.