Sony investeert verder in Chinees ontwikkelingsprogramma dat games zoals Genshin Impact heeft gevonden

0

Sony investeert meer middelen in Chinese ontwikkelaars van videogames en is van plan het China Hero-project, dat voorlopig was onderbroken vanwege COVID-19, opnieuw te lanceren.

Volgens Reuters gaat Sony zijn programma om game-ontwikkeling in China te incuberen uitbreiden om andere concurrenten zoals Microsoft te verslaan. Sony-directeur van de Chinese gameproductie Bao Bo merkt op dat het programma meer dan 1 miljoen yuan, of ongeveer $ 140.080, in elke game zal investeren en ontwikkelingsteams van elke omvang zal financieren.

Als onderdeel van het China Hero Project publiceert Sony de op Final Fantasy XV geïnspireerde actie-RPG, Lost Soul Aside, evenals de multiplayer third-person shooter-titel Convallaria. Beide games zullen beschikbaar zijn voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5.

Buiten het China Hero Project vond Sony een doorslaand succes in Genshin Impact, waarmee het een exclusiviteitsovereenkomst kreeg. Microsoft had naar verluidt spijt dat het was misgelopen om Genshin Impact exclusief voor Xbox te maken, dus als reactie daarop heeft Microsoft nu naar verluidt geprobeerd meer Chinese videogame-ontwikkelaars te zoeken om mee samen te werken en probeert ze hen te verleiden met grote Xbox Game Pass-aanbiedingen.

Er zijn al enkele games van het China Hero Project uitgebracht, zoals Anno Munitionem en FIST: Forged in Shadow Torch.

“De omvang van het derde seizoen zal de vorige twee verre overtreffen”, zegt Bao.

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.