RRR-schrijver Vijayendra Prasad geeft toe dat hij verhalen ‘steelt’ in plaats van ze te schrijven

0

RRR-schrijver geeft toe dat hij verhalen 'steelt'
Afbeeldingsbron: IANS RRR-schrijver geeft toe dat hij verhalen ‘steelt’

Veteraan scenarioschrijver KV Vijayendra Prasad, die de scripts heeft geschreven voor epische films als ‘Baahubali’, ‘RRR’ en ‘Magadheera’, heeft gezegd dat hij geen verhalen schrijft maar ze ‘steelt’.

Vijayendra Prasad, de vader van regisseur SS Rajamouli, werd onlangs gefeliciteerd op de lopende 53e editie van het International Film Festival of India (IFFI).

Volgens een rapport, waarin hij vertelde hoe hij aan zijn reis begon, zei hij: “Ik heb al het mogelijke gedaan om de kost te verdienen, inclusief landbouw, voordat ik schrijver werd. Het schrijven kwam veel later in mijn leven.”

Tijdens een workshop vertelde hij ook over zijn stijl van scenarioschrijven. Hij zei dat hij tijdens de pauze altijd een wending bedenkt en het verhaal dienovereenkomstig organiseert.

“Je moet iets uit niets creëren. Je moet een leugen presenteren die op de waarheid lijkt. Iemand die een goede leugen kan vertellen, kan een goede verhalenverteller zijn”, voegde hij eraan toe.

Lees ook: VADH Trailer uit: Sanjay Mishra, Neena Gupta’s misdaadthriller belooft bloedstollende spanning | Horloge

Toen kwam de verrassing van hem, die het aanwezige publiek geschokt achterliet: “Ik schrijf geen verhalen, ik steel ze. Verhalen zijn er om je heen, of het nu heldendichten zijn zoals Mahabharat, Ramayan of echte incidenten, er zijn overal verhalen Je moet het in jouw unieke stijl vertegenwoordigen.”

Lees ook: Kartik Aaryan ontvangt oprechte wens van zijn geruchten ex-vriendin Sara Ali Khan op 32ste verjaardag

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.