President van Microsoft zegt dat bedrijven werknemers moeten trainen op het gebied van duurzaamheid om te voldoen aan de toezeggingen op het gebied van klimaatverandering

0

Duizenden bedrijven zullen hun toezeggingen om klimaatverandering tegen te gaan niet nakomen, tenzij ze beginnen met het opleiden van werknemers op het gebied van duurzaamheid, vertelde de president van Microsoft, Brad Smith, aan Reuters. Vooruitlopend op een rapport dat de softwaremaker woensdag uitbracht, zei Smith dat gemeenschappelijke instructies over zaken als koolstofboekhouding te fragmentarisch waren voor de ongeveer 3.900 bedrijven die hebben gezworen hun CO2-uitstoot te verminderen. “We moeten heel snel handelen om onze uitstoot te verminderen, en het ultieme knelpunt is het aanbod van geschoolde mensen”, zei hij.

Microsoft verkoopt software waarmee organisaties hun impact op het milieu kunnen volgen. Toch hebben bedrijven meer nodig dan alleen technologie om de opwarming van de aarde aan te pakken, zei Smith, die plannen aankondigde om groen onderwijsmateriaal te ontwikkelen, onder meer op LinkedIn, dat eigendom is van Microsoft.

Uit het onderzoek van woensdag, door Microsoft en Boston Consulting, bleek dat veel milieuleiders van bedrijven – 68 procent – interne medewerkers waren wiens teamleden vaker geen diploma’s op het gebied van duurzaamheid hadden. De bevindingen kwamen voornamelijk voort uit interviews en enquêtes met Microsoft en acht andere grote bedrijven in sectoren als financiën en consumentengoederen.

Het kostte bijvoorbeeld een Microsoft-medewerker meer dan 30 jaar bij het bedrijf om klantenondersteuning, inkoop en andere rollen te doorlopen voordat hij werd gepromoveerd om een ​​deel van het duurzaamheidsteam te leiden – een tijdshorizon die in het rapport contrasteert met de verwachte 11 jaar vóór de mensheid zal een verschrikkelijke hoeveelheid koolstofdioxide hebben vrijgegeven.

Hoewel Microsoft zelf zijn personeelsbestand op het gebied van duurzaamheid heeft uitgebreid tot ongeveer 250 werknemers van slechts 30 grotendeels in de afgelopen drie jaar, blijft het een uitdaging om over het juiste personeelsbestand te beschikken om de doelstellingen voor CO2-reductie te halen, aldus Smith.

“Dat is deels een probleem voor ons, omdat het een probleem is voor iedereen”, zei hij. “Werkgevers moeten echt een stap terug doen en hun investering in leren en trainen van werknemers breder bekijken.”

Bedrijven moeten instructeurs inhuren, betalen voor permanente educatie en samenkomen over strategieën voor CO2-reductie, zei hij.

© Thomson Reuters 2022


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.