Nieuw oogverblindend ‘woensdag’-beeld wekt opwinding terwijl James Wan een krachtige vergelijking maakt

0

Bewaar je Frosty the Snowman-versieringen in de kelder, wacht met het kruiden van die kalkoen en vergeet de kerstman en zijn rendieren even – want het is tijd voor het spookachtige genre om centraal te staan, ondanks dat Halloween nu ver in de achteruitkijkspiegel valt . Dat klopt, je raadt het al! Het is tijd voor een andere daily verschrikking hier bij We Got This Covered, en er is een assortiment aan sappige roddels om te behandelen in de editie van vandaag. In de afgelopen 24 uur heeft Netflix een esthetisch aantrekkelijk promotiebeeld onthuld voor Woensdag zoals James Wan een krachtige vergelijking tussen zijn personages onthult.

Dus, voordat je je vork in het zoetste stuk pompoentaart steekt tijdens Thanksgiving, ga met ons mee terwijl we de nieuwste updates in horror verkennen.

Een vergeten Tom Hanks-horror staat weer in de schijnwerpers

Tom Hanks De 'Burbs
Afbeelding via Universal Pictures

Terwijl de veelgeprezen acteur Tom Hanks synoniem is met films als Forrest Gump en Toy Story, valt een van de meest onderschatte eigenschappen van het talent onder de horror-scope. We praten over De ‘Burbs, natuurlijk – een zwarte komedie / horror-extravaganza uit de jaren 80 die zijn weg terug heeft gevonden naar de spreekwoordelijke schijnwerpers op de r / horror-subreddit. Op het platform namen Redditors de tijd om hun drukke schema’s vrij te maken om de film te prijzen voor zijn onvergetelijke uitvoeringen en aanhaalbare dialogen. En hoewel Hanks de film niet vaak in interviews noemt, is het veilig om aan te nemen dat het nog steeds een dierbare favoriet is. Wie wist dat Hanks een horrorman was, hè?

James Wan maakt een krankzinnige vergelijking tussen twee polariserende projecten

M3GAN
Afbeelding via Universal Studios

Met een overvloed aan spookachtige filmprojecten op zijn naam, is het vermeldenswaard dat James Wan een formidabele aanwezigheid is in het horrorgenre. Nu, met Wans nieuwste virale sensatie M3GAN De opmerkelijke horrorregisseur, die in januari in de bioscopen zal verschijnen, heeft genre-diehards gelokt door het aankomende project te vergelijken met een verhaal dat een “Annabel voldoet aan De terminator” soort sfeer. Alsof je je dat echt kunt voorstellen. Desalniettemin zijn de woorden van Wan genoeg om horrorfans enthousiast te houden voor het nieuwste stuk, dat op weg is om een ​​van de meest memorabele horrorfilms van 2023 te worden.

Een gloednieuw Woensdag afbeelding laat je mond openvallen

Jenna Ortega woensdag
Afbeelding via Netflix

Net zo Woensdag (alle woordspeling bedoeld) snel nadert, kijkt de hele entertainmentwereld uit naar de komst van Tim Burton’s toepasselijk getitelde horror/comedy-serie, met Jenna Ortega in de hoofdrol. En voordat de show morgen op Netflix verschijnt, deelde de streaminggigant een exclusief promotiebeeld van Ortega, van top tot teen gekleed als het iconische gothic-personage. Op de eerder genoemde afbeelding draagt ​​Ortega het klassieke uiterlijk van Wednesday Addams, inclusief zwartleren handschoenen en een zwart-wit geruite jurk. Het is een look die absoluut bij de rekening past en ons herinnert aan Ortega’s aanstaande optreden.

Sluit morgen aan, Woensdag streamers, voor een gloednieuw dagelijks horroroverzicht.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.