Motorola ‘Penang’ gelekte afbeelding verwijst naar dubbele camera’s aan de achterzijde, mogelijk met 4 GB RAM

0

De nieuwste low-end smartphone van Motorola, die de Motorola Penang zou kunnen heten, is getipt door het laatste beeldlek door tipgever Evan Blass. De afbeelding toont de smartphone met een hoesje met platte zijkanten en afgeronde hoeken. De afbeelding suggereert ook dat de Motorola Penang mogelijk een platte achterkant heeft met twee uitsparingen linksboven voor een dubbele camera aan de achterzijde. Ondertussen heeft het display aan de voorkant een in het midden uitgelijnde perforatie-uitsparing, een opvallend dikke rand en een dikke kin.

De afbeeldingen die zijn gelekt door tipgever Evan Blass in samenwerking met GadgetGang suggereren ook dat de smartphone dezelfde root-codenaam draagt ​​als de Penang 4G- en Penang Plus-apparaten. Blass zegt echter dat dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat de Motorola Penang-smartphone in dezelfde line-up zal verschijnen.

De Motorola Penang-smartphone zou 4 GB RAM hebben, terwijl de handset door Motorola zou kunnen worden gelanceerd in opslagconfiguraties van 64 GB en 128 GB.

De Noord-Amerikaanse variant van de Motorola Penang 5G, die het modelnummer XT-2313 zou hebben, zou beschikbaar kunnen worden gemaakt op Verizon, AT&T en T-Mobile, evenals op Cricket, Dish en Tracfone, beweert de tipgever.

Ondertussen zal Motorola waarschijnlijk binnenkort zijn aankomende Moto X40-handset in China lanceren. De smartphonemaker is al begonnen met het plagen van de komst van de opvolger van de Moto X30 in de regio. Er wordt bevestigd dat zijn volgende vlaggenschip-telefoon wordt aangedreven door Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC, die eerder deze maand werd onthuld. De exacte lanceringsdatum van het apparaat moet nog worden aangekondigd, maar de Moto X40 zal een van de eerste smartphones zijn met de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC, waarvan wordt beweerd dat deze een verbetering van 25 procent in prestaties biedt, en tot 45 procent betere energie-efficiëntie, volgens Qualcomm.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.