Ministerie van Ayush kondigt academische leerstoel Ayurvedische wetenschap aan Western Sydney University aan

0

NIEUW DELHI : Het ministerie van Ayush heeft dinsdag de Ayurveda Academic Chair aan het NICM Health Research Institute van de Western Sydney University aangekondigd, met een ambtstermijn van drie jaar.

Rajagopala S., universitair hoofddocent en hoofd (afdeling Kaumarabhritya) All India Institute of Ayurveda (AIIA), New Delhi is de academische leerstoel.

“Dit is een geweldige stap en ik ben er zeker van dat deze leerstoel onze samenwerking zal versterken bij het promoten van academische en collaboratieve onderzoeksactiviteiten in Australië. Dit zal ook helpen bij het vertalen van de onderzoeksresultaten om het te integreren met het openbare gezondheidszorgsysteem om geloofwaardige bewijzen te hebben van onze wetenschappelijke praktijken, “zei Vaidya Rajesh Kotecha, secretaris, ministerie van Ayush.

De Academische Leerstoel zal academische en collaboratieve onderzoeksactiviteiten ondernemen in Ayurveda, waaronder kruidengeneeskunde en yoga, en academische standaarden en korte- en middellangetermijncursussen en educatieve richtlijnen ontwerpen.

Het zal academisch leiderschap bieden bij het aantonen en bevorderen van excellentie in onderwijs, onderzoek en beleidsontwikkeling met betrekking tot Ayurveda, binnen het robuuste Australische regelgevingskader, en strategieën ontwikkelen om de vertaling en integratie van evidence-based Ayurveda-geneesmiddelen in de conventionele gezondheidszorg te bevorderen.

Het Ministerie van Ayush heeft gezamenlijke inspanningen geleverd om Ayurveda en Yoga te promoten en te positioneren als de zachte kracht van India. Om hetzelfde te vergemakkelijken, werd een Memorandum of Understanding (MoU’s) ondertekend voor Ayush Chair met 16 andere landen.

Het ministerie heeft ook een centrale sectorregeling voor de bevordering van internationale samenwerking (IC-regeling) ontwikkeld met het mandaat om het bewustzijn over Ayush-systemen van de geneeskunde te bevorderen en te versterken, om internationale promotie, ontwikkeling en erkenning van Ayush-systemen in het buitenland te faciliteren en om internationale uitwisseling van deskundigen.

Vang al het zakelijke nieuws, marktnieuws, belangrijke nieuwsevenementen en laatste nieuwsupdates op Live Mint. Download de Mint News-app om dagelijkse marktupdates te ontvangen.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.