mening | Jail’s Jain TV: minister, massage en maaltijden

0

Aaj Ki Baat
Afbeeldingsbron: INDIA TV mening | Jail’s Jain TV: minister, massage en maaltijden

Een dag nadat werd onthuld dat een gevangene die beschuldigd werd van verkrachting van een meisje onder de POCSO-wet werkte als masseur voor de minister van Delhi, Satyendar Jain, bracht de BJP woensdag nog een video uit waarin Jain een weelderig eten laat brengen van buiten in de gevangenis van Tihar.

BJP-woordvoerder Shehzad Poonawala heeft de video vrijgegeven waarin te zien is hoe Jain op zijn bed in een cel zat terwijl hij een maaltijd met hapjes at en verder ging met salades en voedzame etenswaren. Op de video is te zien hoe een man zijn cel binnenkomt, hem eten opdient en een vuilnisbak bij hem neerzet. Terwijl visuele en sociale media de video flitsten, verschenen er posters in Mumbai’s Marine Drive met de tekst “Aam Aadmi krijgt Khas-service, massage geeft de verkeerde boodschap”.

Dinsdag had de advocaat van Jain in de rechtbank beweerd dat hij niet goed te eten kreeg en 28 kg was afgevallen. Maar een ambtenaar van de gevangenis van Tihar verwierp deze bewering en zei dat Jain tot nu toe 8 kg is aangekomen. Woensdag bracht de advocaat van Jain opnieuw het ‘lekken’ van video’s naar voren en zei dat er in de media koppen flitsen met de tekst ‘de gevangenis van Tihar is een massagesalon geworden’. De rechtbank droeg de autoriteiten van de gevangenis van Tihar op om spoedig een antwoord in te dienen voor een hoorzitting op donderdag om 14.00 uur over de voedselkwestie. De rechtbank vroeg ook om een ​​medisch rapport van de gevangenisautoriteiten van Tihar voor een hoorzitting op maandag.

Bij het vrijgeven van de video tweette BJP-woordvoerder Shehzad Poonawala: “Nog een video van de media! Na het nemen van maalish van de verkrachter en hem een ​​FYSIO-therapeut te noemen, is Satyendra Jain te zien genieten van een uitgebreide maaltijd! Bedienden serveren hem eten alsof hij op vakantie is in een resort! Kejriwal ji zorgde ervoor dat Hawalabaaz VVIP maza krijgt, niet saza!”. BJP heeft geëist dat Jain uit het kabinet moet worden ontslagen en naar een andere gevangenis moet worden overgeplaatst.

Het meest verrassende is dat Satyendar Jain al die tijd beweert dat het een fysiotherapeut was die hem masseerde, maar de gevangenisbeambten van Tihar identificeerden hem als een gevangene genaamd Rinku, die vorig jaar werd gearresteerd op beschuldiging van het verkrachten van een tienermeisje. Hij was geboekt onder de POCSO-wet en werd ondergebracht op een afdeling in de buurt van de cel van Jain.

Nadat de identiteit van de masseur aan het licht kwam, beweerde BJP dat de AAP-regering de Tihar-gevangenis had omgebouwd tot een ‘spa- en massagefeest’. De afgevaardigde van Delhi, CM Manish Sisodia, had BJP de schuld gegeven van het in twijfel trekken van de fysiotherapie van Jain in de gevangenis van Tihar en had beweerd dat Jain gewond was geraakt en fysiotherapie gaf in de gevangenis.

Er wordt gespeculeerd dat er nog een video zal worden vrijgegeven waarin de vrouw van Jain de gevangeniscel binnengaat en haar man voedt. Er zijn berichten over een andere video van Jain die een ontmoeting houdt met AAP-medewerkers in de gevangenis. De advocaat van Jain had dinsdag voor de rechtbank gepleit dat de gevangenisautoriteiten van Tihar de opdracht zouden krijgen om ervoor te zorgen dat er geen camerabeelden meer van Jain in de gevangenis worden ‘gelekt’.

In zijn antwoord zei de advocaat van het Enforcement Directorate dat de video’s niet zijn gelekt door ED-functionarissen en dat ze dat in de toekomst ook niet zullen doen. De ED-advocaat zei dat de beelden mogelijk zijn gelekt toen een pen-drive van de video aan de advocaat van Jain werd gegeven. Het meest interessante is dat de advocaat van Jain niet één keer in de rechtbank opmerkte dat het lekken van de ‘massage’-video onterecht was.

Enkele details over de gevangene die Jain masseerde. Rinku wordt beschuldigd van het verkrachten van een tienermeisje en is geboekt onder de POCSO-wet en onder secties 376, 506 en 509 van IPC. Hij is geen paramedisch deskundige of fysiotherapeut. De vraag rijst: hoe komt het dat een gevangenis, beschuldigd van een afschuwelijke misdaad als verkrachting, een massage mocht geven aan een minister uit Delhi? BJP-woordvoerder Gaurav Bhatia vroeg of AAP-chef Arvind Kejriwal dekking biedt aan een verkrachter? Bhatia vroeg, hoe kan een verdachte een massage geven aan een andere beschuldigde?

Congreswoordvoerder Supriya Shrinate zei: “Degenen die beweerden de Indiase politiek te zuiveren, zijn zo snel van kleur veranderd. Kejriwal beweerde dat de masseur een fysiotherapeut was, maar hij is een verkrachter.” Een andere congresleider, Alka Lamba, eiste dat Kejriwal zijn excuses moest aanbieden en Satyendar Jain moest ontslaan. AAP-leider en Delhi-minister Gopal Rai verwierp de bewering en zei: “Dit is een duidelijke poging om onze partij in diskrediet te brengen, omdat de mensen van Delhi BJP een behandeling gaan geven op de MCD-verkiezingsdag van 4 december”.

De vraag is: als een gevangene, die ook beschuldigd wordt van verkrachting, een minister een massage geeft, en de partij van de minister zegt dat het een ‘samenzwering’ is van de kant van de BJP, dan moet men onderscheid maken tussen ‘maalish’ (massage ) en ‘saazish’ (samenzwering). Nu bekend is wie de masseur was, is het relevant erop te wijzen dat Kejriwal dit twee dagen geleden beschreef als een ‘behandeling’. Vandaag is duidelijk dat het noch een ‘behandeling’, noch een ‘therapie’ was, maar een gevangene die een onderberechting gaf en de dominee masseerde op zijn hoofd, tenen en billen. Niemand van AAP legt uit hoe een zogenaamde fysiotherapeut in feite een verkrachter is. De grote vraag is: waarom verdedigt Arvind Kejriwal Satyendar Jain voor deze ernstige fouten? Deze vraag moet worden beantwoord door Kejriwal.

Dinsdag was er opnieuw slecht nieuws voor AAP. AAP MLA Gulab Singh Yadav werd afgeranseld en mishandeld door zijn partijmedewerkers en hij moest vluchten. Hij ging naar een politiebureau en diende een FIR in, maar andere partijmedewerkers bereikten ook het politiebureau en dienden een tegen-FIR in waarin hij beweerde dat Yadav zich misdroeg met een vrouwelijke AAP-medewerker.

Gulab Singh Yadav hield een partijbijeenkomst in Shyam Vihar in verband met de MCD-peilingen. Tijdens de bijeenkomst beweerden sommige werknemers dat kaartjes waren verkocht door de MLA. Ze scandeerden leuzen als ‘Chor, Chor’ (dief). De partijmedewerkers duwden en sloegen de MLA en lieten zich schelden. De MLA moest rennen voor zijn leven.

Een AAP-medewerker Sumit Shoukeen beweerde dat de MLA Rs 1 crore had genomen voor het geven van een feestkaartje. Dit maakte de MLA woedend en er volgde een scheldpartij. Bij de laatste MCD-verkiezingen had AAP Sumit Shokeen een kaartje gegeven voor de wijk Chhawla, maar na afbakening werd de naam van de zetel veranderd in de wijk Nangli Sakrawati. Sumit was op zoek naar een feestkaartje voor zijn vrouw Jyoti Shokeen. Hij beweerde dat hij partijleiders had omgekocht, maar de partij gaf het kaartje aan een andere dame, Geetu Shokeen. Dit leidde tot de woordenwisseling op de vergadering van de partijarbeiders.

‘S Avonds tweette de MLA en legde de schuld bij BJP. Hij zei dat de fracas plaatsvond op instigatie van een lokaal BJP-raadslid. Hij beweerde dat de lokale BJP-kandidaat naar het politiebureau ging om degenen die hem in elkaar sloegen te beschermen. Maar Jyoti Shokeen, aspirant-ticket en echtgenote van Sumit Shokeen, vertelde India TV dat haar man de afgelopen acht jaar voor AAP had gewerkt, maar dat de MLA de steekpenningen aannam en het ticket aan een andere dame gaf. Ze beweerde ook dat de MLA zich misdroeg met haar, en in ruil daarvoor sloeg ze de MLA.

Terwijl AAP-medewerkers bezig zijn met vuistgevechten en hun MLA in elkaar slaan, wordt de schuld opnieuw bij de BJP gelegd. De minister van Delhi, Gopal Rai, zei dat de BJP is begonnen met het werken aan een agenda om Kejriwal en zijn partij in diskrediet te brengen door steekvideo’s te verspreiden. BJP-leider Manjinder Singh Sirsa vergeleek Kejriwal met de Libische dictator Muammar Gaddafi. Hij zei dat Gaddafi’s geldzucht hem tot een psychopaat maakte, en Kejriwal volgt dezelfde route.

Dit is de derde zaak in de afgelopen dagen waarbij cash-for-ticket bij AAP betrokken is. In alle drie de gevallen waren degenen die de ‘kattar imaandaar’ (oprechte en eerlijke) AAP-leiders ontmaskerden, de partijwerkers zelf. Maar al deze beschuldigingen lijken geen invloed te hebben op Kejriwal. Hij is niet bereid om bewijs te accepteren dat zijn partijleiders steekpenningen aannemen in ruil voor kaartjes.

Net als Delhi zei Kejriwal hetzelfde in Uttarakhand, Himachal Pradesh en Gujarat. Hij beweert dat zijn partij gaat winnen in Gujarat en Delhi, en daarom wordt hij tot doelwit gemaakt door middel van steken en video’s. Kejriwal kan niet uitleggen waarom zijn eigen partijgenoten deze steekoperaties uitvoeren? Waarom leggen zijn eigen partijmedewerkers verklaringen af ​​tegen hun leiders? Waarom slaan en misbruiken zijn partijmedewerkers MLA’s? Er heerst een steenachtige stilte op een deel van Kejriwal.

Aaj Ki Baat: maandag t/m vrijdag, 21:00 uur

India’s nummer één en meest gevolgde Super Prime Time News Show ‘Aaj Ki Baat- Rajat Sharma Ke Saath’ werd net voor de algemene verkiezingen van 2014 gelanceerd. Sinds de start herdefinieert de show India’s superprime-tijd en is numeriek ver vooruit op zijn tijdgenoten.

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.