Jio-welkomstaanbieding: hier leest u hoe u gratis Jio 5G-services kunt gebruiken

0

Reliance Jio, een telecomgigant, rolt de komende weken zijn 5G-diensten uit in meer Indiase steden. Het door Mukesh Ambani geleide bedrijf biedt momenteel 5G-diensten aan in Mumbai, Kolkata, Delhi-NCR, Varanasi, Chennai, Bengaluru, Nathdwara en Hyderabad. Met name de Jio 5G-service is op uitnodiging beschikbaar voor slechts enkele gebruikers, aangezien deze onder bèta valt.

Interessant is dat de telecomgigant gratis 5G-diensten geeft aan enkele geselecteerde gebruikers in India. Jio heeft een welkomstaanbieding aangekondigd voor sommige in aanmerking komende gebruikers om gratis verbinding te maken en te genieten van de nieuwste 5G-connectiviteit.

Om gebruik te kunnen maken van de gratis Jio-welkomstaanbieding, moeten gebruikers een Jio 5G-netwerkapparaat hebben, moet hij/zij in het Jio 5G-netwerkdekkingsgebied blijven en, belangrijker nog, de gebruikers moeten een actief Jio-geldig plan van 239 of hoger voor prepaid en alle postpaid-diensten om de Jio Welcome 5G uit te voeren.

Over de Jio Welcome-aanbieding gesproken, deze wordt momenteel uitgerold in de geselecteerde steden, namelijk Mumbai, Bengaluru, Hyderabad, Delhi-NCR en vijf andere steden. Het bedrijf biedt zijn klanten onbeperkte 5G-gegevens met een snelheid tot 1 Gbps onder het speciale 5G-aanbod.

Naar verluidt is de Jio Welcome-aanbieding gebaseerd op een uitnodiging en zal niet elke gebruiker deze uitnodiging kunnen ontvangen. Volgens de rapporten stuurt Jio de uitnodiging voor gratis 5G-services alleen naar gebruikers die een actief abonnement gebruiken 239 of hoger in prepaid of postpaid.

Reliance Jio heeft vrijdag aangekondigd dat zijn 5G-diensten nu beschikbaar zijn in de hele regio Delhi-NCR, inclusief Delhi, Gurugram, Noida, Ghaziabad, Faridabad en andere belangrijke locaties. Dit betekent dat Jio-gebruikers in deze steden 5G kunnen gaan gebruiken op hun compatibele 5G-smartphones. Om gebruik te kunnen maken van 5G hoeven gebruikers geen aparte simkaart te kopen. Het bedrijf heeft bevestigd dat de bestaande 4G-simkaart het 5G-netwerk ondersteunt.

Vraagt ​​u zich af hoe u Jio 5G op uw apparaat activeert? Volg deze stappen

Stap 1- Ga naar de instellingen van je telefoon

Stap 2- Zoek daar de mobiele netwerkoptie. Tik erop

Stap 3- Als uw telefoon twee simkaarten heeft, kiest u Jio SIM en tikt u vervolgens op de optie ‘Voorkeursnetwerktype’

Stap 4- Selecteer hier 5G en je bent klaar

Houd er rekening mee dat ondanks dat uw smartphone geschikt is voor 5G, deze softwareondersteuning nodig heeft om het 5G-netwerk te laten werken. Zorg er dus voor dat je 5G-telefoon de 5G-software-update heeft ontvangen

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.