India voert met succes een trainingslancering uit van Agni-3 Intermediate Range Ballistic Missile

0

Agni-3, Agni-3-raket, Agni-3-raketlancering, Agni-3-raketbereik, Agni-3-lanceringsdatum, Agni-3-misser
Afbeeldingsbron: INDIA TV. India voert succesvolle trainingslancering van Agni-3-raket uit.

Agni-3 raketlancering: India heeft vandaag (23 november) een succesvolle trainingslancering uitgevoerd van een middellangeafstandsraket, Agni-3 vanaf het APJ Abdul Kalam-eiland in Odisha.

De succesvolle test maakte deel uit van routinematige lanceringen van gebruikerstrainingen die werden uitgevoerd onder auspiciën van het Strategic Forces Command. De lancering werd uitgevoerd voor een vooraf bepaald bereik en valideerde alle operationele parameters van het systeem.

Ondertussen zal de Indian Space Research Organization op 26 november de PSLV-C54/EOS-06-missie lanceren met Oceansat-3 en acht nano-satellieten, waaronder een uit Bhutan, aan boord van de Sriharikota-ruimtehaven.

Gevraagd naar de passagiers aan boord van de raket, vertelde een hoge ISRO-functionaris zondag aan PTI: “EOS-06 (Oceansat-3) plus acht nanosatellieten (BhutanSat, ‘Anand’ van Pixxel, Thybolt twee nummers van Dhruva Space en Astrocast – vier nummers van Spaceflight USA).

LEES OOK: DRDO voert succesvolle testvlucht VSHORADS-raket | uit Horloge

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.