Horrorfans vieren de zeldzame franchises die de vloek van afnemende opbrengsten hebben ontweken

0

Als er één ding is waar horrorfans meer van op de hoogte zijn dan wie dan ook, dan is het dat te veel van het goede snel een slechte zaak kan worden. Inderdaad, door de jaren heen hebben we te veel van het goede gehad in de ruimte, Manhattan, Hell, en teen-tot-teen met Freddy, en te veel van het goede geschreven en geregisseerd door Rob Zombie, om er maar een paar te noemen. .

Maar niet elke horrorfranchise wordt het slachtoffer van afnemende opbrengsten. Voor elk slasher-icoon dat uiteindelijk in een matige zesde of zevende film terechtkomt, is er een sage die er in ieder geval in is geslaagd om net zo lang op beide benen te staan, en de mensen van r/horror delen gouden medailles uit aan die die de tand des tijds hebben doorstaan, evenals de zielloze horde van zakelijke betrokkenheid.

Kinderspel bewees zichzelf een sterke kanshebber voor de meest consistente horrorfranchise, met meerdere gebruikers die een langdurig creatief team en hun voorliefde voor creativiteit en heruitvinding noemden als hun redenen om de films te steunen.

Schreeuw was een andere populaire keuze, ongetwijfeld gedeeltelijk vanwege het zeldzame vermogen om meta-commentaar te gebruiken op een manier die zichzelf niet volledig vernietigt. Als dat lukt, is het een fluitje van een cent om vijf goede films te maken met waarschijnlijk nog een duim omhoog.

Eén gebruiker klauwde zelfs terug naar het New Hollywood-tijdperk en stond in voor Psychodie in 1960 voor het eerst het publiek bang maakte, en sindsdien relatief weinig stoom meer heeft gehad.

Het is veilig om te zeggen dat de meeste horrorfilms die het geluk hebben een franchise binnen te halen, zichzelf uiteindelijk bewijzen als sprinters in plaats van marathonlopers. Desalniettemin vergeet het internet nooit degenen die nog steeds sterk zijn in hun zoveelste race, en we zouden bedankt zijn voor het dienovereenkomstig aftikken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.