Hansika Motwani-Sohael Kathuriya pre-wedding festiviteiten beginnen met Mata Ki Chowki | Binnen foto’s

0

Hansika Motwani-Sohael Kathuriya
Afbeeldingsbron: TWITTER/@SEARCHAROUNDWEB Hansika Motwani-Sohael Kathuriya

Hansika Motwani is helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen met zakenman beau Sohael Kathuriya. Het duo gaat op 4 december trouwen in het Mundota Fort and Palace in Jaipur. De viering van het aanstaande huwelijk begon onlangs met Mata Ki Chowki. Kort daarna begon Hansika enorm populair te worden toen foto’s van haar pre-huwelijksfeesten op sociale media circuleerden. Voor de ceremonie droegen de aanstaande bruid en haar verloofde Sohail Kathuria bijpassende rode outfits voor de ceremonie.

De aanstaande bruid zag er prachtig uit in een rode sari, die ze accessoriseerde met een opvallende choker, bijpassende oorbellen en een maang tikka. Haar open lokken, zware oogschaduw en bruidsglans betoverden haar blik. Aan de andere kant koos Sohael voor het evenement voor rode shervani met zwaar spiegelwerk.

Nu brengen we je een paar inside-foto’s van hun EERSTE pre-huwelijksceremonie:

Indiase tv - Hansika Motwani

Afbeeldingsbron: TWITTER/HANSIKA MOTWANIFANSHansika Motwani vertrekt naar Mata Ki Chowki

Eerder deelde Hansika Motwani enkele glimpen van haar dromerige aanzoek van haar oude beau en kondigde ze haar verloving aan op haar Instagram-handvat. Op de foto’s is Motwani te zien genieten van een sprookjesachtig huwelijksaanzoek. Kathuria blijkt op zijn knieën te zitten en Motwani een ring te overhandigen, voor de Eiffeltoren. Bij het delen van de post schreef de actrice: “Now and Forever (emoji met zwart hart).” Sohael merkte ook op: “Ik hou van je mijn leven (emoji met rood hart) #NowAndForever.”

Verwacht wordt dat de huwelijksceremonie van Hansika koninklijk zal zijn, met een vleugje vintage, aangezien de locatie een 450 jaar oud fort en paleis is. Hansika zal trouwen in het Mundota Fort and Palace, Jaipur. De weelderige bruiloft op de bestemming zal zeker herinneringen aan je leven creëren voor de actrice en haar aanstaande echtgenoot. De voorbereidingen voor haar grote dag worden getroffen en de locatie wordt voorbereid. Een bron van het paleis onthulde dat er kamers worden voorbereid en dat er werk wordt verzet in het paleis om de bruiloft van Hansika in december te houden. De arrangementen worden ruim voor aankomst van de gasten in de cultureel rijke stad gemaakt.

De carrière van Hansika Motwani

Op professioneel vlak begon Hansika Motwani haar carrière als kinderartiest in tv-series als Shaka Laka Boom Boom, Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi en Son Pari. Ze maakte ook deel uit van de hitfilm Koi Mil Gaya van Hrithik Roshan. In Bollywood heeft ze films gemaakt als Aap Kaa Surroor, Money Hai Toh Honey Hai. Haar vijftigste filmproject Maha kwam eerder dit jaar uit. Vervolgens zal ze te zien zijn in de Tamil-film Rowdy Baby.

LEES OOK: Priyanka Chopra’s dochter Malti Marie’s foto doet harten smelten; fans debatteren of ze op actrice of Nick Jonas lijkt

LEES OOK: Salman Khan’s nichtje Alizeh Agnihotri maakt haar Bollywood-debuut met Soumendra Padhi’s next | DEETS

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.