Directeur ‘Suicide Squad’ heeft meer vertrouwen dan ooit De Ayer Cut zal werkelijkheid worden

0

In eerste instantie de Zelfmoordploeg film had veel belofte vóór de release in 2016. Ze hadden een all-star cast, een goede regisseur in David Ayer, maar uiteindelijk werd de laatste versie radicaal herzien. Sindsdien is de roep om zijn visie gegroeid en werkt het misschien wel.

De 54-jarige plaatste het bovenstaande eerder vandaag als reactie op een Snyder Stan online die hem vroeg naar zijn eerdere lovende woorden over Gunn’s muzikale kennis. Gunn heeft gezegd dat hij openstaat om in de toekomst een andere kijk op het stuk uit te brengen, maar dat hij zich voorlopig richt op de toekomst van DC-films, en in een antwoord op het nieuwe bericht zei hij dat mensen niet alleen tweets als toespraak.

De meeste fans in de draad zijn respectvol vanaf het indienen van dit verhaal. Sommigen prijzen de transparantie, anderen pleiten voor nieuwe inhoud die ze willen zien, en omdat zovelen niet verder kunnen als we in de buurt van 2023 komen, willen anderen een eerdere visie voor het onroerend goed.

De volgende DC-films die gepland staan ​​om daadwerkelijk uit te komen zijn Shazam! Woede van de Goden en (vingers dubbel gekruist) De flits. Vanaf hier, Blauwe Kever en Aquaman en het verloren koninkrijk ook op schema blijven, gezien de problemen met het moederbedrijf Warner Bros. Discovery, is het mogelijk dat een of meer worden geschrapt om geld te besparen of Batgirl-ed als een belastingafschrijving voor David Zaslav om om te lachen. Ayer steunt de poging om zijn versie van de film uit te laten komen en anderen, zoals Deadpool-maker Rob Liefeld, hebben dat ook gedaan.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.