Delhi: Vier leden van de familie doodgestoken in Palam gebied, verdachte gearresteerd

0

Belangrijk nieuws
Afbeeldingsbron: INDIA TV Belangrijk nieuws

Misdaad in Delhi: Bij een schokkend incident werden ten minste vier leden van een gezin, waaronder twee zussen, hun vader en hun grootmoeder, doodgestoken in een huis in het Palam-gebied in de nationale hoofdstad.

Volgens de politie van Delhi is de verdachte aangehouden die zijn zussen, vader en kleindochter zou hebben vermoord. Ze zeiden verder dat de verdachte, geïdentificeerd als Keshav, een drugsverslaafde is. Hij is onlangs vrijgelaten uit het Centrum voor Drugsverslaving.

De politie zei dinsdagavond rond 22.30 uur informatie te hebben gekregen over het incident. Verder onderzoek naar de zaak is aan de gang, voegden ze eraan toe.

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.