Call of Duty Black Friday-deal: bespaar op Modern Warfare 2

0

Blijkbaar heeft niemand Walmart verteld dat Black Friday op vrijdag begint, omdat de retailers ongelooflijk hard zijn gegaan. Walmart Black Friday-deals zijn gemakkelijk de beste, en we hebben nog een paar dagen voordat we klaar zijn. Ik vraag me af of ze geen deals meer hebben voordat Black Friday daadwerkelijk plaatsvindt.

Op dit moment is Call of Duty: Modern Warfare II te koop bij Walmart voor Black Friday, en de deal is geweldig. Koop het voor PS5, PS4 of Xbox Series X voor $ 55, en het is de CODE-editie, dus je krijgt het bonus Perseverance Pack.

Call of Duty Black Friday-uitverkoop

Call of Duty: Modern Warfare II (PS5)
Call of Duty: Modern Warfare II (Xbox Series X)

Activiteit

Call of Duty: Modern Warfare II (Xbox-serie X)

Call of Duty: Modern Warfare II (PS4)

Als je geen console hebt om ze op te spelen, heeft Walmart verbazingwekkend genoeg PS5 op voorraad EN Xbox Series X op voorraad, die beide kunnen worden gekocht zonder een lidmaatschap nodig te hebben of in de rij te hoeven wachten of zoiets. Je kunt ze gewoon kopen en binnen een paar dagen heb je ze in huis. Gek, ik weet het.

Hoe dan ook, bekijk mijn recensie van de multiplayer, die ik geweldig vind.

De beste Black Friday-verkopen en -deals

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.