Angry Birds 2 – Officiële Melody-trailer

0

Angry Birds 2 is klaar om Melody, het nieuwste lid van de kudde, te verwelkomen. Melody is opgegroeid in een muzikaal nest en wordt langzaam boos, maar als ze van streek raakt, drukt ze zich uit door middel van liedjes met een verwoestend effect. Melody gaat morgen samen met een nieuw in-game evenement genaamd The Melody Adventure live.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.