500 drones verlichten de lucht van New York om het 10-jarig jubileum van Candy Crush te vieren

0

Een uitgebreide droneshow verlichtte donderdag de nachtelijke hemel boven de stad New York om het 10-jarig jubileum van het populaire spel Candy Crush te vieren. Volgens New York Post, werden 500 GPS-gekoppelde drones gebruikt om een ​​gigantische vliegende advertentie voor het spel te vormen. De gechoreografeerde voorstelling duurde 10 minuten en veranderde de lucht in “het grootste scherm ter wereld”. De oogverblindende vertoning leidde echter tot een controverse met milieuactivisten die zeiden dat het leidde tot enorme luchtvervuiling.

“Ik vind het schandalig om de skyline van onze stad te bederven voor privéwinst. Het is beledigend voor New Yorkers, voor onze lokale wetten, voor de openbare veiligheid en voor dieren in het wild”, citeerde de outlet senator Brad Hoylman.

Sommige anderen, zoals milieuactivist Dustin Partridge, vreesden dat de lichtshow duizenden trekvogels zou desoriënteren.

“De Hudson is een belangrijke vliegroute voor vogels, en gelukkig is het donker geweest”, zei Partridge, de directeur van natuurbehoud en wetenschap bij NYC Audubon, geciteerd door de Na.

De luchtvaartwetten van New York verbieden zelfs maar een enkele drone om hoog in de lucht te vliegen. Maar de organisatoren van het evenement lanceerden ze vanaf de overkant van de Hudson River in New Jersey om de wetten te ontwijken, aldus een rapport in De rand.

Het evenement kreeg een speciale gebruiksvergunning omdat de staatsparken van New Jersey ook beperkingen hebben op het vliegen met drones, zei de outlet verder in zijn rapport.

Het is niet de eerste keer dat zo’n drone-lichtshow in het gebied plaatsvindt. In juni van dit jaar gebruikte basketbalbond NBA dezelfde maas in de wet om lichte drones over de Hudson River te lanceren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.