10 beste Minecraft-speelgoed in 2022

0

Minecraft is een oneindige sandbox waarin je zo ongeveer alles kunt maken wat je maar wilt. Wat videogames betreft, het is meer dan opwindend: het is ronduit boeiend. Gebruik al je creatieve krachten om een ​​enorm gebouw neer te zetten, overleef de nacht door monsters af te weren of vlieg de wereld rond om te zien wat anderen hebben gebouwd. Er gaat niets boven.

Dus als je op zoek bent naar een manier om een ​​beetje van die blokkerige magie in de echte wereld te brengen, goed nieuws! Er zijn tal van leuke figuren, modellen en speelsets gebaseerd op de Minecraft-wereld waarvoor je de controller kunt weggooien. Weet u niet zeker welke het waard zijn om uw zuurverdiende geld aan uit te geven of om cadeau te doen? Hieronder hebben we het beste Minecraft-speelgoed voor kinderen en volwassenen uitgelicht.

TL; DR – Dit zijn de beste Minecraft-speeltjes

Minecraft Transforming Diamond Sword/Pickaxe

Minecraft Transforming Diamond Sword/Pickaxe

Deze replica van een diamanten zwaard/houweel lijkt net echt, rechtstreeks uit Minecraft. Het is perfect om rond te slingeren en je voor te stellen dat het door griezelige spinnen of skeletboogschutters snijdt die je nederige verblijfplaats durven binnen te gaan. En als fantasierijk spel niet op het menu staat, is het een geweldige aanvulling op de verzameling van elke Minecraft-fan.

LEGO Minecraft De verlaten mijn speelset

LEGO Minecraft De verlaten mijn speelset

Wat wacht er beneden in die griezelige verlaten mijn? Ontdek het met deze gedetailleerde speelset, die wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te gaan speleologie. Als je geluk hebt, vind je daar beneden diamant of obsidiaan. Als je pech hebt, kun je lava raken. Het leuke is dat je nooit weet wat je zult vinden als je gaat graven in Minecraft.

Minecraft Paint Your Own Figurines Arts and Crafts Set

Minecraft Paint Your Own Figurines Arts and Crafts Set

Minecraft Verf je eigen beeldjes Arts and Crafts Set

Bij Minecraft draait alles om het creëren van alles wat je maar kunt bedenken. Met deze knutselset kun je je eigen figuur ontwerpen. Verf het in elke gewenste kleur, teken je favoriete prints en transformeer het in het wezen van je smaak. Gebruik het vervolgens met al je Minecraft-speelsets om een ​​blokkerige nieuwe wereld in de echte te creëren, een die je met je handen kunt boetseren.

NERF Minecraft Plunderaarskruisboog

NERF Minecraft Plunderaarskruisboog

Het gebruik van een kruisboog in Minecraft voelt cool, en het is een van de meest interessante wapens in het spel. Neem je eigen huis mee en “oefen” ermee met dit gedetailleerde NERF-model. En als je een vriend oppakt met een ander NERF-pistool, kun je een paar ‘gevechten’ houden die niet veel lijken op wat je in de game zou kunnen zien.

Minecraft transformeert schildpaddenschuilplaats

Minecraft transformeert schildpaddenschuilplaats

Is het een schildpad? Of is het een schuilplaats? Deze Minecraft transformerende speelset is van buiten een grote schildpad, maar van binnen is het een andere wereld. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen Minecraft-avonturen buiten het spel te beleven, compleet met een verblijfplaats als de zon ondergaat en de slechteriken tevoorschijn komen.

Minecraft-overlevingspakket

Minecraft-overlevingspakket

Als het gaat om overleven in Minecraft, heb je een paar belangrijke dingen nodig: een werkbank, een bed, een wapen en een kist om al je bezittingen in op te bergen. Het Minecraft Survival Pack wordt geleverd met een Steve-figuur die er klaar voor is, en alles wat hij nodig heeft om zowel in de game als in de echte wereld aan de slag te gaan.

NERF MicroShots Minecraft Ghast miniblaster

NERF MicroShots Minecraft Ghast miniblaster

De Ghast in Minecraft zijn behoorlijk griezelig. Ze worden nog griezeliger wanneer ze worden omgezet in “wapens” die je kunt gebruiken in speelgevechten. Vuur rubberen NERF-darts af met deze Ghast-vormige blaster die je ook kunt toevoegen aan je selectie van op Minecraft geïnspireerd NERF-speelgoed.

Minecraft betoverde boog met toverdrankpuntpijl

Minecraft betoverde boog met toverdrankpuntpijl

Het maken van je eerste boog in Minecraft is een soort overgangsritueel. Een toverdranktippijl maakt het extra belangrijk. Koop je eigen exemplaar en breng het naar de echte wereld met deze betoverde boogreplica, die er geweldig uitziet in je handen tijdens een Minecraft LARP of aan je muur als gespreksonderwerp.

LEGO Minecraft De eerste avonturenspeelset

LEGO Minecraft De eerste avonturenspeelset

Iedereen herinnert zich de eerste keer dat ze op avontuur gingen in Minecraft. Deze speelset geeft dat gevoel perfect weer, compleet met kwaadaardige skeletten waar je niet rustig mee kunt bouwen. Het heeft alles wat je nodig hebt om te doen alsof je een Minecraft-beginner bent, vanaf het allereerste begin.

UNO Minecraft-kaartspel

UNO Minecraft-kaartspel

Wie houdt er niet van een spelletje klassiek UNO? Deze versie is gebrandmerkt met je favoriete Minecraft-ontwerpen, zodat je twee geweldige werelden kunt samensmelten: de rijken van videogames en klassieke bordspellen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.