Xiaomi 13-serie getipt met Snapdragon 8 Gen 2 SoC, Leica Tuned-camera’s

0

Xiaomi 13-serie – de vermeende opvolgers van de Xiaomi 12-serie van het bedrijf, bestaande uit de Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro – moet nog worden bevestigd door de smartphonemaker. Nu heeft een Chinese tipgever de belangrijkste specificaties van de Xiaomi 13-serie gelekt voorafgaand aan de lancering. Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC, gebaseerd op een 4nm-proces, zou de aankomende smartphones aandrijven. De Xiaomi 13-serie zou kunnen draaien op Android 13-gebaseerde MIUI 14 en zou camera’s van het merk Leica bevatten.

Tipster Digital Chat Station (vertaald) suggereerde de belangrijkste specificaties van de Xiaomi 13-serie op Weibo. Volgens hem zal de onlangs gelanceerde Snapdragon 8 Gen 2 SoC naar verwachting de aankomende smartphones van stroom voorzien. Het grootste mobiele platform van Qualcomm is gebaseerd op een 4nm-procestechnologie en wordt aangeprezen om 60 procent betere prestaties op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) te leveren ten opzichte van oudere chipsets. Het beschikt over real-time ray tracing voor gaming en ondersteunt INT4- en Wi-Fi 7-connectiviteit.

Verder zouden smartphones uit de Xiaomi 13-serie zijn uitgerust met een cameramodule die is afgestemd door Leica. Beide telefoons zouden volgens de tipgever op Android 13 gebaseerde MIUI 14 kunnen draaien.

De Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro zijn de laatste tijd onderhevig geweest aan verschillende lekken. Naar verluidt wordt de smartphoneserie binnenkort officieel in China. Er wordt gezegd dat de Xiaomi 13-serie een gebogen AMOLED-scherm met een resolutie van 2K heeft. Gelekte weergaven van de smartphone suggereerden een in het midden uitgelijnde perforatie-uitsparing op het scherm om de selfiecamera en drievoudige camera’s aan de achterzijde te huisvesten.

De Xiaomi 13 Pro zou een 6,65-inch gebogen scherm hebben en zou kunnen komen in opslagvarianten van 256 GB en 512 GB. Het is getipt om 163,0 x 74,6 x 8,8 mm te meten. De camerabobbel kan 11,8 mm dik zijn.

Xiaomi had eerder bevestigd dat zijn next-gen vlaggenschip de Snapdragon 8 Gen 2 zal bevatten, maar het bedrijf moet nog onthullen of het verwees naar de Xiaomi 13, waarvan wordt aangenomen dat het het eerste Xiaomi-vlaggenschip is dat wordt aangedreven door de chipset.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Denk je eraan om het uit te maken met Twitter? Hier is de juiste manier om het te doen

Aanbevolen video van de dag

Fujifilm X-H2: kan het concurreren met een telefoon?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.