Voorheen controversiële rapper deelt gedachten over Kanye

0

Sinds kort (we weten het, wat is er nog meer nieuw?) ​​muzikant en zakenman Kanye West is in de problemen gekomen door opmerkingen over joodse mensen en hun geloof. Verschillende hebben de banden verbroken, anderen in het spel hebben meegewogen, en nu is Ice-T de laatste die dit gaat doen.

In een nieuw artikel gepubliceerd op AllHipHop zegt de rapper, acteur en 64-jarige dat hij geen mening heeft over de capriolen van West en het niet juist vindt om erover te spreken, maar voegt er ook aan toe dat de samenleving vrijheid van meningsuiting heeft, hoewel het ook zorgvuldig moet worden gebruikt.

“Ik heb niet echt een mening en ik wil niet iemand zijn die iemand probeert te belasteren, dat is geen vlieg. Op dit moment willen mensen gewoon naar buiten komen en s### zeggen. Ik bedoel, wat mijn mening ook is, ik hou dat graag privé. Het is geen gangster om naar buiten te komen en over zo iemand te praten. Ik zou gewoon kunnen zeggen dat bepaalde mensen. Nou, als je Kanye wilt gebruiken en veel dingen wilt doen, zou ik het niet doen. Zeg veel dingen die ik niet zou zeggen, maar uiteindelijk heb je vrijheid van meningsuiting. Je moet gewoon opletten wat je zegt. Dus als je iets zegt, moet je voorbereid zijn op de gevolgen van wat je zegt en blijkbaar is hij dat ook.

Verderop in het artikel voegt de “Cop Killer”-zanger eraan toe dat je niets moet zeggen wat je niet meent en dat mensen niet radicaal moeten worden alleen om aandacht. Hij haalt vervolgens een voorbeeld aan en zegt dat hoewel West mentale problemen heeft gehad, dit niet zeker kan worden gebruikt om hem uit te leggen.

“Als ze je in de hoek duwen, als ze zeggen: ‘nou, Ice-T, waarom noem je ze ab####?’ Ik ga zeggen omdat ze ab#### was en ik ga vertellen waarom. Ik heb het niet over je moeder. Ik heb het niet over je zus. Ik bedoel niet over jou praten. Ik heb het over dit b####. Je bent een meisje, je hebt een vriend die ab#### is, je hebt ook een vriend. Zien? Dus ik zal in staat zijn om terug te komen op wat ik zeg. Dus mijn ding is dat als je ervoor kiest om je uit te spreken, je gewoon voorbereid moet zijn op de gevolgen. Ik kan het niet eens meenemen naar geestelijke gezondheid en al dat soort dingen, want hoe weet je dat dit niet precies is wat ze willen doen?

Ice-T zal vervolgens verschijnen in een werk op televisie genaamd Autokerkhof honden volgend jaar. Hij heeft op dit moment geen films of muziek ingesteld. Op sociale media is de artiest actief aanwezig op Twitter. Hij ging onlangs op een blocking spree voordat voormalig president Donald Trump een comeback-bod voor het Witte Huis in 2024 aankondigde, heeft laten zien hoe vaak hij pedicures heeft gekregen en heeft af en toe een belachelijk irritante papa-grap uitgebracht. Een recente zorgde voor grote vreugde en ontlokte lof van fans.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.