Ubisoft pc-games keren terug naar Steam, te beginnen met Assassin’s Creed Valhalla

0

De pc-games van Ubisoft beginnen volgende maand terug te komen naar Steam. Op 6 december zijn Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 en Roller Champions beschikbaar in de pc-winkel.

Een vertegenwoordiger van Ubisoft schreef in een verklaring aan Eurogamer:

We evalueren voortdurend hoe we onze games naar verschillende doelgroepen kunnen brengen, waar ze zich ook bevinden, terwijl we een consistent spelersecosysteem bieden via Ubisoft Connect. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 en Roller Champions behoren tot de Ubisoft-titels die op Steam zullen verschijnen.

Ubisoft stopte met het plaatsen van zijn pc-games op Steam in 2019 ten gunste van het plaatsen ervan op zijn eigen pc-opstartprogramma en de Epic Games Store. Enkele van de laatste releases van Ubisoft op Steam waren Trials Rising, Far Cry New Dawn en Starlink: Battle for Atlas.

Het is mogelijk dat in de toekomst meer Ubisoft-titels hun weg naar Steam vinden. Maar voor nu zijn de bovengenoemde drie de enige die tot nu toe zijn bevestigd. Assassin’s Creed Valhalla ontvangt ook zijn laatste DLC-update in december, dezelfde dag dat het beschikbaar komt op Steam.

Het is niet bekend of aankomende Ubisoft-games op de releasedag via Steam naar pc zullen komen. Assassin’s Creed Mirage staat op de lijst om een ​​pc-release te hebben, maar Steam heeft er geen pagina voor terwijl de Epic Games Store dat wel doet.

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety. Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.