Telangana: Inkomstenbelasting doorzoekt woningen, kantoren van TRS-minister Malla Reddy

0

De eigendommen van TRS-minister Malla Reddy zijn overvallen door IT-functionarissen
Afbeeldingsbron: @CHMALLAREDDYMLA/TWITTER De eigendommen van TRS-minister Malla Reddy zijn overvallen door IT-functionarissen

Ambtenaren van de afdeling Inkomstenbelasting (IT) hebben dinsdag invallen gedaan in de woningen en kantoren van Telangana-minister van Arbeid Ch Malla Reddy en zijn naaste familieleden.

De IT-speurneuzen verifieerden de belastinggegevens van Reddy en de onderwijsinstellingen van hem en zijn familieleden, aldus bronnen die op de hoogte zijn van de ontwikkeling. Ook werden invallen gedaan bij de onderwijsinstellingen.

Ministers van het KCR-kabinet staan ​​onder de radar van de agentschappen

Malla Reddy is de tweede minister van het kabinet van eerste minister K Chandrasekhar Rao die werd overvallen door de centrale agentschappen.

Op 9 november deden functionarissen van het directoraat Handhaving een inval in panden die verband hielden met minister Gangula Kamalakar als onderdeel van een witwasonderzoek in verband met vermeende granietzwendel.

De ED-zaak van het witwassen van geld komt voort uit een CBI FIR die werd ingediend om vermeende onregelmatigheden in de graniethandel in de staat te onderzoeken.

TRS versus BJP-strijd

Regerende TRS beweerde dat centrale agentschappen invallen hadden uitgevoerd in opdracht van de Bharatiya Janta-partij. TRS en BJP houden zich bezig met lelijke politiek in Telangana. Onlangs werd het huis van BJP-parlementslid Dharmapuri Arvind in Hyderabad geplunderd door TRS-arbeiders vanwege zijn vermeende denigrerende opmerkingen tegen K Kavitha, de dochter van de premier van Telangana. Activisten van de regerende partij verzamelden zich buiten het huis van het parlementslid en vielen aan nadat de leider van de saffraanpartij was gehoord in een video die gericht was op de regerende partij van de staat door vermeende minachtende opmerkingen te maken tegen Kavitha, die ook een MLC is.

(Met PTI-invoer)

Lees ook: Hyderabad: huis van BJP-parlementslid Dharmapuri Arvind doorzocht | CM’s dochter Kavitha noemt hem een ​​’Chhichora’

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.