Samsung Galaxy A71 5G krijgt Android 13-gebaseerde One UI 5.0-update: rapport

0

De Samsung Galaxy A71 wordt naar verluidt geüpdatet naar One UI 5.0 op basis van Android 13. De update zou vóór de geplande tijdlijn worden uitgerold naar de Samsung-telefoon in Europa. De Galaxy A71-update komt naar verluidt met de firmwareversie A715FXXU8DVK1 in Polen. De update zou de beveiligingspatch van oktober 2022 naar de handset brengen. De Samsung Galaxy A71 werd in februari 2020 in India gelanceerd met Android 10 en ontving in maart van dit jaar de One UI 4.0-update.

Volgens een recent rapport van SamMobile wordt de One UI 5.0 op basis van Android 13 uitgerold naar de Samsung Galaxy A71-handsets in Polen. De update wordt geleverd met de firmwareversie A715FXXU8DVK1 en zou de smartphones eerder dan de geplande tijdlijn bereiken.

Bovendien zou de handset de beveiligingspatch van oktober 2022 ontvangen met de nieuwste update. De One UI 5 op basis van de Android 13-update zou de laatste OS-update zijn voor de Samsung Galaxy A71.

Gebruikers kunnen controleren of hun Samsung Galaxy A71 5G de update heeft ontvangen door naar te gaan Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren.

De handset van Samsung werd in februari 2020 in India gelanceerd en kwam uit de doos met op Android 10 gebaseerde One UI 2.0. De Samsung Galaxy A71 had een opstelling met vier camera’s aan de achterzijde en een batterij van 4.500 mAh.

De telefoon wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 730 octa-core SoC, gecombineerd met 8 GB RAM. De Samsung Galaxy A71 heeft een quad-camera aan de achterzijde met een 64 megapixel primaire sensor met een f/1.8 lens en een 12 megapixel secundaire sensor met een f/2.2 ultragroothoeklens. De camera-opstelling omvat verder een 5 megapixel dieptesensor met een f/2.2 lens en een 5 megapixel sensor met een f/2.4 macrolens. Voor selfies zit er aan de voorkant een 32 megapixel selfiecamera, samen met een f/2.2 lens.

De Samsung Galaxy A71 heeft ook een batterij van 4.500 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 25 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Ericsson kondigt investering aan in 6G-netwerkonderzoek in het VK, zal samenwerken met universiteiten

Aanbevolen video van de dag

Een exclusieve Leica M11 met een artistieke touch

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.