Rashmika Mandanna, Vijay Deverakonda in het geheim getrouwd? Nepfoto’s van een geruchtenpaar gaan viraal

0

Vijay Deverakonda, Rashmika Mandanna
Afbeeldingsbron: TWITTER/VDTRENDSOFFL Vijay Deverakonda, Rashmika Mandanna

De bruiloft van Rashmika Mandanna en Vijay Deverakonda is iets waar hun fans al lang van dromen. Terwijl de acteurs, waarvan wordt beweerd dat ze in het geheim met elkaar uitgaan, nooit hebben gesproken over een relatie, zijn de twee vaak met elkaar verbonden. Onlangs werden veel wenkbrauwen opgetrokken, toen een nep van het paar viraal ging op sociale media. Op de foto’s zijn Vijay en Rashmika te zien in bruiloftsoutfits met slingers om hun nek.

Voordat je conclusies trekt, Rashmika Mandanna en Vijay Deverakonda zijn niet in het geheim getrouwd. Het is een door fans bewerkte foto die het internet stormenderhand heeft veroverd. Kijk eens:

Voor de onervarenen speelden Vijay en Rashmika samen in de film Geetha Govindam uit 2018 en de film Dear Comrade uit 2019. Dit is niet de eerste keer dat de relatiestatus van Vijay en Rashmka fans heeft geprikkeld. Er zijn constant gemompel en vragen over hen geweest.

Eerder, tijdens zijn periode in Koffee With Karan 7, opende Vijay over zijn relatie met Rashmika. Hij vertelde: “We hebben samen 2 films gemaakt en ze is een schat. Ik ben dol op haar. Ze is een hele goede vriendin van mij en we delen zoveel via films, zoals veel hoogtepunten en veel dieptepunten. Een band wordt gecreëerd. In films word je heel snel dicht bij elkaar gebracht en ontstaat er dus sneller een band. “

Op het werkfront zal Rashmika, die haar Bollywood-debuut maakte met Amitabh Bachchan-ster GoodBye, zich binnenkort herenigen met de langverwachte film van Allu Arjun. ‘Pushpa 2’. Ook heeft ze ‘Animal’ tegenover Ranbir Kapoor en ‘Varisu’ tegenover Thalapathy Vijay in de pijplijn.

Evenzo kijkt Vijay Deverakonda, die Bollywood binnenkwam met Liger in de hoofdrol Ananya Panday, uit naar zijn volgende pan-Indiase actiethrillerfilm ‘Jana Gana Mana’. Naar verluidt staat de ‘Arjun Reddy’-acteur op het punt binnenkort te beginnen met de opnames voor de film met regisseur Puri Jaggannadh. De ‘World Famous Lover’ zal ook te zien zijn in een binnenkort te verschijnen romantische dramafilm ‘Khusi’ samen met Zuid-acteur Samantha Ruth Prabhu, die op 23 december 2022 in de bioscoop zal verschijnen.

Mis deze niet:

Het naamplaatje van Shah Rukh Khan in Mannat is NIET bezet met diamanten; Gauri Khan deelt foto en zegt dat het…

Bholaa Teaser: Ajay Devgn hanteert Lord Shiva’s Trishul, brengt as aan op voorhoofd in intrigerende video

Shraddha Walkar Murder: tv-acteur Imran Nazir doet schokkende onthullingen en beweert dat Aftab drugsverslaafd is

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply