PS5 DualSense Edge-controller pre-order nu live in India, geprijsd op Rs. 18.990

0

De DualSense Edge draadloze controllers van de PS5 kunnen worden gereserveerd in India. De “uiterst aanpasbare” PlayStation-gamepads bereiden zich voor op een wereldwijde lancering op 26 januari 2023 en arriveren op dezelfde datum in India. Pre-orders zijn nu live bij Amazon India, e2z Store, GamesTheShop en Sony Center, voor Rs. 18.990. Het lijkt erop dat Sony geen regionale prijzen biedt voor zijn nieuwste product, aangezien het $ 199,99 (ongeveer Rs. 16.300) kost in de VS. Internationale pre-orders gingen op 25 oktober omhoog, bijna een maand voordat India hun kans kreeg.

De PS5 DualSense Edge is in wezen het (zeer late) antwoord van Sony op de Elite-serie controllers van Xbox. Dit is de eerste keer dat het bedrijf aanpasbare controllers heeft geprobeerd, aangezien spelers voorheen voor vergelijkbare functies moesten vertrouwen op winkelpuien van derden, zoals Scuf Gaming. En terwijl die hun bekwaamheid op het gebied van hardware hebben bewezen, legt PlayStation de lat hoger met software-opties om een ​​gepersonaliseerde game-ervaring op te bouwen. De belangrijkste functies zijn onder meer het opnieuw toewijzen van knoppen, verwisselbare stick-caps en unieke profielinstellingen, die afhankelijk van het spel kunnen worden omgeschakeld.

Na de pre-orderperiode heeft Sony verklaard dat de DualSense Edge-controllers vanaf 23 februari 2023 verkrijgbaar zullen zijn bij deelnemende retailers. Houd er rekening mee dat deze datum is toegewezen rekening houdend met het internationale klantenbestand, en dat India verkoopdata kunnen verschillen. In oktober bevestigde PlayStation dat een vervangbare stick-module, die $ 19,99 (ongeveer Rs. 1.700) kost, beschikbaar zal zijn voor pre-order, hoewel het nergens te vinden is op de eerder genoemde Indiase digitale winkelpuien.

De DualSense Edge-controller van PS5 wordt geleverd in een witte draagtas, die een poort bevat voor opladen via USB-C. Dan zijn er drie paar verwisselbare thumbstick-doppen en twee paar terugknoppen – de laatste geeft een extra voorsprong, omdat deze kan worden geconfigureerd voor extra ingangen. Vergelijkbaar met zijknoppen op een gamingmuis. Analoge stick-doppen zijn onderverdeeld in standaard-, high-dome- en low-dome-categorieën en kunnen worden vervangen om gemakkelijk aan uw vingeruitlijning te voldoen.

De PS5 DualSense Edge-controller komt uit op 26 januari 2023, met pre-orders nu live bij Amazon India, e2z Store, GamesTheShop en Sony Center.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.