Oppo Find X6 Pro Specificaties getipt, mogelijk voorzien van drie 50-megapixel achteruitrijcamerasensoren

0

De Oppo Find X6-serie is naar verluidt in de maak en de komende line-up zal naar verwachting twee modellen bevatten: de Oppo Find X6 en Find X6 Pro. Het bedrijf moet de exacte lanceringsdatum van de volgende Find X-serie nog bekendmaken, maar de cameradetails van de Find X6 Pro zijn al online opgedoken. De aankomende smartphone zou aan de achterkant drie Sony-camera’s van 50 megapixels hebben. De Oppo Find X6 Pro zal naar verwachting worden aangedreven door de nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 SoC, terwijl de Oppo Find X6 kan worden aangedreven door een Snapdragon 8+ Gen 1 SoC.

Tipster Digital Chat Station, plaatste vermeende cameradetails van de Oppo Find X6 Pro op Weibo. Volgens de tipgever krijgt het aankomende toestel drie camera’s aan de achterkant van 50 megapixel. De camera-instelling zou kunnen worden geleid door een Sony IMX989-sensor met ondersteuning voor OIS (Optical Image Stabilisation). Het kan ook een Sony IMX890-sensor en een Sony IMX890-sensor bevatten.

Volgens de tipgever heeft het huidige prototype van de Oppo Find X6 Pro (glas/keramische versie) een dikte van ongeveer 9,3 mm, en de dikte met lensmodule is ongeveer 14 mm. De effen lederen versie zou een dikte hebben van ongeveer 9,5 mm en de lensmodule is ongeveer 14 mm.

Eerdere lekken hebben gesuggereerd dat Oppo de aankomende handset zal uitrusten met een MariSilicon X-chip voor verbeterde beeldresultaten. Het bedrijf heeft onlangs bevestigd dat de volgende Find X-vlaggenschip-smartphone een van de eersten zal zijn die het mobiele platform van de volgende generatie van Qualcomm, de Snapdragon 8 Gen 2 SoC, zal gebruiken.

Oppo lanceerde in februari van dit jaar de Oppo Find X5, Find X5 Pro en Find X5 Lite. De Oppo Find X5 Pro wordt aangedreven door een octa-core Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Het heeft een 6,70-inch 10-bits QHD+ (1.440×3.216 pixels) AMOLED-scherm met een adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz.

Het wordt aangedreven door een octa-core Snapdragon 8 Gen 1 SoC, gekoppeld aan 12 GB LPDDR5 RAM. Het heeft een drievoudige achteruitrijcamera-opstelling met een 50-megapixel Sony IMX766 primaire sensor, 50-megapixel Sony IMX766 secundaire sensor en een 13-megapixel Samsung S5K3M5-sensor met een f / 2.4 telelens. Een 32-megapixel Sony IMX709 selfie-camerasensor, 256 GB UFS 3.1-opslag, 5.000 mAh dual-cell batterij zijn de andere belangrijke hoogtepunten. Het biedt 80 W SuperVOOC, 50 W AirVOOC en 10 W ondersteuning voor omgekeerd draadloos opladen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.