Neural Cloud brengt kaartgevechten naar de Frontline-franchise voor meisjes

0

Neural Cloud is een sci-fi strategiekaartspel dat zich afspeelt in de populaire Girls’ Frontline (GFL) franchise. Het is jouw taak om teams samen te stellen rond GFL’s iconische Dolls – Androids ontworpen voor oorlog, arbeid en entertainment – en hen uit een verwoeste virtuele wereld te leiden.

De dystopische wereld van GFL is eigendom van particuliere legers en bedrijven die over elkaar heen klauteren om de macht, en dat is niet anders in Neural Cloud. De Neural Cloud, die in 2060 werd geboren om cloudback-ups van Dolls en andere soorten AI op te slaan, was de grond nul voor een mislukt experiment dat schijnbaar verschillende Dolls (en de professor achter het experiment) deed verdwijnen. Je neemt de rol aan van de verdwaalde professor en verzamelt een team van mede-“Exiles” in de hoop iedereen uit de virtuele limbo te krijgen.

Een zijverhaal in een enorme franchise

De Neural Cloud is een mysterieuze locatie in GFL, dat op zijn beurt een enorm succesvolle franchise is over de hele wereld, en vooral in Aziatische landen. De games zijn consistent gerangschikt als een topdownload in China, Korea en Japan sinds de eerste GFL-titel in 2016 naar de App Store kwam. GFL heeft crossover-evenementen gehad met games en andere anime, waaronder BlazBlue en Gunslinger Girl. Het is ook de basis geweest voor merchandise en symfonische concerten. De wereld van GFL is complex en gedetailleerd, maar Neural Cloud is net zo vriendelijk voor GFL-nieuwkomers als voor gevestigde fans.

Slagen met vaardigheid (en een beetje geluk)

Neural Cloud vestigt zich als een toegankelijk toegangspunt voor beginners, terwijl het ook genoeg lagen heeft om ervaren kaartspelfans tevreden te stellen. Het verzamelen van de poppen van Neural Cloud en ze opbouwen voor gevechten in de virtuele wereld sluit goed aan bij de roguelike elementen, zoals de willekeurig gegenereerde kaarten.

Elke doorstart in Neural Cloud brengt een unieke reeks uitdagingen met zich mee. “Conflict Zones” starten gevechten op elke kaart, die je op hun beurt belonen met functiekaarten die buffs en power-ups bevatten. Maar de locatie en moeilijkheidsgraad van deze schermutselingen variëren elke keer, waardoor je scherp moet blijven. “Functiebibliotheken”, waarmee u functiekaarten kunt kopen en verkopen, blijven nooit staan. Een kaart kan u toegang geven tot een herstellend “herstelgebied”, maar misschien niet. En dan zijn er Anomaly Areas, die onbekende variabelen in de strijd kunnen gooien. Overleven in de Neural Cloud betekent het opstellen van langetermijnstrategieën, maar het betekent ook voorbereid zijn op alles wat het harde digitale landschap met zich mee kan brengen. Fortuin en planning zullen je beide van dienst zijn als het tijd is om de baas van een kaart te verslaan.

Een cyberstad die het waard is om in te leven

De Neural Cloud is een digitaal land, maar het zijn allesbehalve lege gegevens. De bedrijven die de wereld van GFL runnen, laten overal hun stempel achter, vooral op landschappen en poppenontwerpen. Bedrijven slaan hun gegevens op in relevante “Sectors”. Het entertainmentconglomeraat Cyber ​​Media runt bijvoorbeeld een Sector die lijkt op een neonverlichte metropool. Poppen zijn ook ontworpen volgens de thema’s van elk bedrijf. Ultimate Life, een farmaceutisch bedrijf, maakt poppen met futuristische genezingstechnologie. De poppen van Svarog Heavy Industries dragen gevechtsuitrusting en dragen hele grote wapens. De poppen van Cyber ​​Media dragen wilde kleuren en stijlvolle kleding die de entertainmentindustrie weerspiegelt.

Deze stijlverschillen betekenen dat je genoeg keuze hebt wanneer je materialen verzamelt en je oase en slaapzalen voor je poppen bouwt. De Oasis is je nieuwe thuis in de Neural Cloud, en het is waar je heen wilt wanneer je maar wilt. Je kunt de haven bouwen zoals je wilt, en in de tussentijd belangrijke bonussen en middelen verwerven. De oase bevat ook je poppenslaapzaal, waar je quality time kunt doorbrengen met het team dat voor je vecht.

Neural Cloud geeft GFL-fans een geheel nieuwe ervaring verpakt in de esthetiek en wereld die ze kennen, terwijl het een duidelijk toegangspunt biedt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereldberoemde GFL-franchise. Neural Cloud is nu beschikbaar op Google Play en de App Store. Klik op deze link om je poppen te ontmoeten en je avontuur te beginnen!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.