Jammu en Kasjmir: Pakistaanse indringer doodgeschoten, een andere gearresteerd langs de internationale grens, zegt BSF

0

Bij een ander incident zei de woordvoerder troepen
Afbeeldingsbron: AP/VERTEGENWOORDIGER Bij een ander incident zei de woordvoerder dat troepen een Pakistaanse indringer hadden aangehouden toen hij het hek naderde nadat hij de internationale grens in de Ramgarh-sector was overgestoken.

Hoogtepunten

  • De indringers probeerden te infiltreren via de Arnia-sector van Jammu, maar werden tot zinken gebracht door alerte troepen
  • Bij een ander incident werd een Pakistaanse indringer aangehouden nadat hij de IB in de Ramgarh-sector was overgestoken
  • Het hele gebied in beide sectoren wordt grondig doorzocht

Jammu en Kasjmir: De Border Security Forces (BSF) zeiden dat dinsdag een Pakistaanse indringer was gearresteerd langs de internationale grens in de Arnia-sector van Jammu en Kasjmir.

De infiltratiepogingen werden tot zinken gebracht door alerte troepen die in de vroege uren van de dag aanwezig waren in de Arnia-sector van de Jammu- en Ramgarh-sector in het Samba-district, zei een BSF-woordvoerder.

De woordvoerder gaf details over het incident en voegde eraan toe dat de BSF-troepen het vuur hadden geopend op een Pakistaanse indringer nadat ze een agressieve nadering van het grenshek in de Arnia-sector hadden opgemerkt.

“Hij werd uitgedaagd om te stoppen, maar hij schonk er geen aandacht aan. Omdat ze geen ander alternatief vonden, schoten de troepen en doodden hem”, zei de woordvoerder.

Bij een ander incident zei de woordvoerder dat troepen een Pakistaanse indringer hadden aangehouden toen hij het hek naderde nadat hij de internationale grens in de Ramgarh-sector was overgestoken.

“Hij werd binnen de Indiase kant van het hek gebracht nadat hij het hek had geopend. Tot nu toe is er niets belastends gevonden van zijn bezit”, aldus de woordvoerder. Hij zei dat het hele gebied in beide sectoren grondig wordt doorzocht.

(Met input van PTI)

LEES OOK | Punjab: Pakistaanse drone gespot langs de grens, keert terug nadat BSF-troepen het vuur openen

LEES OOK | Punjab: BSF schiet Pakistaanse drone neer in dorp Ferozepur; gebied afgezet

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.