iPhone 15-ontwerp gelekt, getipt met titanium chassis, afgeronde achterkant met gebogen achterranden

0

iPhone 15 – de vermeende opvolger van de iPhone 14 – zou een nieuw randontwerp kunnen hebben in vergelijking met eerdere modellen. Volgens een nieuw lek zal Apple een belangrijke ontwerpwijziging overwegen voor het iPhone-model van de volgende generatie. Er wordt gezegd dat de iPhone 15 wordt geleverd met een naar achteren gebogen zijrand in plaats van een platte zoals bij de iPhone 14-reeks. De Cupertino-gigant gebruikt mogelijk ook titanium in plaats van roestvrij staal met de iPhone 15. De Pro-modellen in de komende serie kunnen een titanium frame hebben, terwijl de iPhone 15 en iPhone 15 Plus mogelijk roestvrijstalen frames krijgen.

Tipster ShrimpApplePro op Twitter beweerde dat de iPhone 15 een nieuw randontwerp zou kunnen aannemen. Volgens hem zullen de uiteinden van de achterranden van de aankomende handset gebogen zijn in plaats van de vierkante randen van de iPhone 12-, iPhone 13- en iPhone 14-modellen. Verder wordt Apple getipt om titanium te gebruiken met de iPhone 15, in tegenstelling tot eerdere modellen met een roestvrijstalen chassis, waaronder de iPhone 14 Pro-reeks.

Omdat het nieuwe materiaal duurder is dan roestvrij staal, zou Apple een titanium frame kunnen gebruiken op de high-end iPhone 15 Pro- en iPhone 15 Ultra-modellen. Het gerucht gaat dat de gewone iPhone 15 en iPhone 15 Plus met roestvrijstalen frames komen.

De iPhone-familie van Apple voor 2023 zal naar verwachting de reguliere iPhone 15-, iPhone 15 Pro- en iPhone 15 Pro Max-modellen omvatten. De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max worden getipt om te worden uitgerust met Apples volgende generatie A17 Bionic-chip en 8 GB RAM. De niet-Pro-modellen zouden kunnen worden uitgerust met de A16 Bionic-chip van dit jaar.

TF International Securities-analist Ming-Chi Kuo verklaarde eerder dat een knoploos ontwerp en ondersteuning voor opladen via USB type-C de belangrijkste hoogtepunten van de iPhone 15-reeks zouden zijn. De high-end modellen in de iPhone 15-serie zouden solid-state knoppen hebben in plaats van fysieke volume- en aan/uit-knoppen, vergelijkbaar met de homeknoppen op iPhone 7, iPhone 8 en iPhone SE. Ze kunnen worden uitgerust met drie Taptic Engine-trillingsmotoren om het gevoel van een klik te simuleren.


Apple lanceerde deze week naast de nieuwe Apple TV de iPad Pro (2022) en de iPad (2022). We bespreken de nieuwste producten van het bedrijf, samen met onze recensie van de iPhone 14 Pro op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.