Final Fantasy Brave Exvius X NieR:Automata Crossover Officiële trailer

0

NieR:Automata vindt zijn weg naar Final Fantasy Brave Exvius. Roep krachtige Neo Vision-eenheden op, zoals 2B Neo Vision’s Brave Shift en A2 Neo Vision’s Super Limit Burst. Verdien evenementgebonden uitrusting en verdien dagelijks 10 gratis dagvaardingen. Het Final Fantasy Brave Exvius X NieR:Automata Crossover Event begint op 24 november voor iOS, Android, Amazon Appstore en ONE store.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.