Fans zijn stomverbaasd dat een zeldzame Tom Hanks-horror niet breder wordt gewaardeerd

0

Wij associëren Tom Hanks met veel dingen: pratende cowboypoppen, precognitieve bewakers in de dodencel, een illegale Nederlandse immigrant die Elvis naar de top van de wereld bracht, Forrest Gump… de lijst gaat maar door. Maar niemand zou er ooit aan denken om de legendarische hoofdrolspeler te associëren met horrorfilms, want ondanks alle acteerkrakers die Hanks bezit, voelt het gewoon niet goed.

Maar Hanks heeft die wateren niet helemaal onontgonnen gelaten. In 1989 stond Hanks voor de cast van De ‘Burbseen zwarte komedie-horror die, ondanks zijn debuut op de eerste plaats van de box office-race tijdens het openingsweekend, stilletjes in de vergetelheid is geraakt.

Het internet heeft echter een manier om bijna alles nieuw leven in te blazen en de massa’s r/horror hebben zich verzameld om toe te staan De ‘Burbs een gezonde herwaardering.

Door de reacties te zien, hebben degenen onder ons die niet op de hoogte zijn, het gemist, aangezien de filmcitaten in de thread een krachtige eigenzinnigheid hebben:

Eén gebruiker gaf een reden voor de matte aanwezigheid van de film in het publieke geweten, ondanks dat hij zelf van de film hield:

En een andere respondent trok er zelfs vergelijkingen mee Vreemdere dingenwat suggereert dat de film lijkt op het hypothetische scenario waarin Ted Wheeler moet vechten tegen de Upside Down:

Net als je denkt dat je alle goede Tom Hanks-films hebt gevonden, zoals uitschieters De ‘Burbs kom langs en laat je verrassen. Gezien de reacties die we alleen uit deze thread hebben gezien, denken we dat dit er een is om aan de bibliotheek toe te voegen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.