Elon Musk wordt afgeslacht omdat hij Nine Inch Nails-frontman Trent Reznor een ‘huilebalk’ noemde

0

van Elon Musk De zoektocht om alle creatieven van zijn platform te vervreemden, gaat nog steeds als een trein, terwijl hij belt Trent Reznor een “huilebalk” voor het verlaten van de site.

De frontman van Nine Inch Nails verwijderde zijn persoonlijke account na de overname van Musk, waarbij het vertrek van de muzikant duidelijk schade toebracht aan zijn ego. In tegenstelling tot letterlijk elke andere eigenaar van een social media-platform, waarschijnlijk ooit, merkt Musk het op en is hij diep beledigd wanneer een opmerkelijk persoon de app verlaat. In reactie op een van zijn vleiers noemde hij de man achter nummers als “Closer” en “The Fragile” een “huilebalk”.

Ja, een morele houding aannemen en niet blindelings zuigen aan een apartheidsmiljardair betekent nu dat je een huilebalk bent. Het heeft een prachtige ironie om iemand anders een huilebalk te noemen als je het zonder aanleiding en zonder enige reden ter sprake hebt gebracht. Het is passend dat de fans van Reznor krachtig hebben gereageerd.

Een van de beste, zoals gewoonlijk, zag Musk opnieuw de beroemde sh*tposter Dril imiteren en zijn “Ik ben geen eigendom!” na. Ook binnenkomende Nine Inch Nails-memes, zoals een gebruiker de carrière van Musk noemde De Neerwaartse spiraal.

Sommige reacties waren prachtig persoonlijk en maakten een opmerking over Musk’s schijnbaar eindeloze voorraad kinderen en of hij al dan niet met een van hen praat. Wat hoogst onwaarschijnlijk lijkt gezien de hoeveelheid tijd die hij besteedt aan het posten op Twitter.

Dat Reznor een huilebalk wordt genoemd, is enigszins passend, aangezien de muziek van Nine Inch Nails altijd geworteld is in emotie en innerlijke onrust.

Sommige fanboys van Musk lijken NIN ook volledig verkeerd te hebben geïnterpreteerd, door nummers als “The Hand That Feeds” of “Head Like A Hole” op de een of andere manier te verwarren als iets anders dan volkomen anti-establishment. Je kunt letterlijk niet meer gevestigde waarde krijgen dan een miljardair die eigenaar is van Twitter en een echte Citizen Kane wil zijn.

Er is iets heel onaangenaams aan het feit dat Musk weet wanneer geverifieerde accounts de site verlaten en ze subtweet. Voor een man die blijkbaar gelooft dat hij een gespannen, libertijnse vrijheid van meningsuiting is, lijkt hij zeker niet van afwijkende meningen te houden of mensen die hem niet aardig vinden.

Zelfs Donald Trump, die hij wanhopig probeerde te kalmeren, wilde al in 2018 geen reep Musk. Trump wees zelfs een terugkeer naar Twitter de dag ervoor af. Reznor zal troost putten uit een Tony weg naar een EGOT, en mogelijk nog een Oscar winnen voor zijn werk aan de Liefde en botten soundtrack.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.