Disney Plus verwijdert verwijzing naar Donald Trump in de liveshow van Elton John

0

Disney Plus heeft aangekondigd dat ze de Donald Trump referentie in de ondertitels nadat deze verscheen tijdens Elton John‘s live show uitzending op het streamingplatform. Disney beweerde dat het een storing was nadat het door fans was opgemerkt en gedeeld op sociale media.

Volgens Deadline beweerde Disney dat het een technische fout was aan hun kant, vandaar dat de naam van Trump in de bijschriften verscheen en dat ze deze onmiddellijk hebben verwijderd. Disney vertelde Deadline dat het is begonnen met het onderzoeken van het incident. Het streamingplatform beweerde ook dat dit mogelijk werd veroorzaakt door een “externe leverancier” die was gecontracteerd voor live ondertiteling.

“Er werd vastgesteld dat de naam van Trump niet opzettelijk was, maar een fout bij een externe leverancier die was gecontracteerd voor de live ondertiteling. Het was het resultaat van automatisch aanvullen of autocorrectie op basis van een toetsaanslag, die naar verluidt leidde tot het gebruik van de naam van de voormalige president.

Fans waren geschokt toen ze de naam van de voormalige president zagen verschijnen tijdens de show van John, toen de zanger ‘Levon’ zong. Ze hebben kritiek geuit op de persoon die verantwoordelijk is voor de ondertiteling en stellen dat ze de uitzending niet konden inhalen, maar toch de naam van Trump konden typen. Meerdere muziekfans merkten de fout op omdat ze de ondertiteling tijdens de uitzending niet konden uitschakelen.

Elton John Live: Afscheid van Dodger Stadium was een exclusieve uitzending van Disney Plus waarin Johns laatste Noord-Amerikaanse optreden te zien was. De drie uur durende stream maakte deel uit van Johns laatste deel van de ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’ en een herhaling is beschikbaar om te worden gestreamd op Disney Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.