Call of Duty: Warzone 2 bereikt 25 miljoen spelers in minder dan een week

0

Call of Duty: Warzone 2.0 is vorige week gelanceerd, maar het Battle Royale-vervolg heeft de mijlpaal van 25 miljoen spelers al overschreden.

Het officiële account van de Call of Duty-serie bedankte Warzone 2.0-spelers voor de prestatie op Twitterenwaar sommige gebruikers de aankondiging tegemoet kwamen met een mengeling van tamtam en klachten over onstabiele serververbindingen.

Hoewel de mijlpaal lijkt aan te tonen dat vroege hik het momentum van Warzone niet heeft vertraagd, heeft de Battle Royale verschillende frustrerende problemen ondervonden. Kort na het debuut gingen sommige spelers naar Reddit om een ​​vreemde fout te melden door hen uit te sluiten en hen te vragen dit te doen Koop Modern Warfare 2 ook al hebben ze het al in bezit.

Nog een storing keert sommige modellen onzichtbaar, waardoor de nietsvermoedende in de openbaarheid wordt gelaten en door tegenstanders wordt neergeschoten dankzij het probleem. Spelersopnamen van de onzichtbaarheidsglitch laten zien dat gebruikers zoals YouTuber SuperEvan schoten maken en sterven zonder een duidelijke bron van de schade, maar de Kill Cam van de game onthult waar onzichtbare spelers zich na hun dood in het volle zicht verstopten.

Voorafgaand aan de lancering van Warzone 2.0 kondigde Activision zijn plannen aan neem de eerste game 12 dagen offline voordat het opnieuw werd gelanceerd als Call of Duty: Warzone Caldera. De downtime maakt deel uit van de grotere strategie van de uitgever om ervoor te zorgen dat beide games “volledig stabiel” zijn, en Warzone-spelers zouden geschenken moeten ontvangen als compensatie voor de lancering van 2.0.

Ontwikkelaar Raven Software heeft een paar, maar niet alle, gemelde problemen van Warzone erkend via zijn Trello-bord.

IGN weerspiegelt een deel van dat gemengde gevoels in onze doorlopende beoordeling. Onze eerste indrukken van Warzone 2.0 noemen het “een leuke evolutie van zijn voorganger” wanneer servers stabiel genoeg blijven om de wedstrijd te beëindigen.

Andrea Shearon is een freelance medewerker voor IGN voor games en entertainment. Ze heeft verschillende hoeden gedragen tijdens haar zevenjarige carrière in de gamesindustrie, met bylines op Fanbyte, USA Today’s FTW, TheGamer, VG247 en RPG Site. Vind haar op Twitter (@Maajora) of de Materia Possessions-podcast die praat over FFXIV, RPG’s en alle series met gigantische robots.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply